Λύνεται το πρόβλημα σίτισης μαθητών στην Καλαμάτα22-11-2019 10:42   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Πετράκος για την δρομολόγηση επίλυσης του προβλήματος με τη σίτιση μαθητών στην Καλαμάτα.

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γιατί ο Περιφερειάρχης Πελοπποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ανταποκρίθηκε θετικά στις προτάσεις που καταθέσαμε με την κατεπείγουσα ερώτησή μας προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε από την ασυνεννοησία Υπουργείου Παιδείας και της Α΄βαθμιας Διεύθυνσης Μεσσηνίας, με συνέπεια να αποκλειστούν από τη σίτιση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» 2.150 μαθητές-τριες δεκαέξι σχολείων της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα ο κ. Περιφερειάρχης απαντώντας (στη χθεσινή συνεδρίαση του Πε.Συ. Πέμπτη 21/11/2019) στην κατεπείγουσα ερώτησή μας δεσμεύτηκε ότι: 1) τη Δευτέρα θα συναντηθεί με την Υπουργό Παιδείας και θα της ζητήσει να χρηματοδοτήσει συμπληρωματικά το Υπουργείο ώστε να μην στερούνται φαγητό τα 2.150 παιδιά, 2) αν η Υπουργός αρνηθεί να ικανοποιήσει αυτό το δίκαιο αίτημα ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας θα διαθέσουν τα αναγκαία κονδύλια ώστε να καλυφθεί η σίτιση των 2.150 παιδιών που μέχρι σήμερα την στερούνται.»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ