ΠΑΤΡΑ. Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 31 και 33 ετών, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Για οδήγηση Ε.Ι.Χ. οχήματος χωρίς τη νόμιμη άδεια ικανότητας συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ένας 20χρονος, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.