Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Φώτης Π. Κανακόπουλος
Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 63χρονου Φώτη Π. Κανακόπουλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Ευγενία, τα παιδιά του Παναγιώτης και Αφροδίτη, τα αδέρφια του Κωνσταντίνος – Γεωργία και Αποστόλης – Ελένη, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταματική Ιωάν. Κούτσαρη
Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετλέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Σταματικής Ιωάν. Κούτσαρη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Γεώργιος – Δήμητρα και Παναγιώτης –Άννα, τα εγγόνια της Σταματική ,Γεωργία και Ιωάννης, τα αδέρφια της Γεωργία, Ευστράτιος και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα (Τούλα) Ευάγγ. Μαυρίλια (Χήρα)
Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Ευάγγ. Μαυρίλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος και Παναγιώτης, τα αδέρφια της Χριστίνα Ν. Φόρτσα, Γεώργιος – Χριστίνα Αναστασοπούλου και Αγγελική Σ. Ανασταστοπούλου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αμαλία Ν. Ζούζουλα
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αμαλίας Ν. Ζούζουλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος, τα παιδιά της Παναγιώτης – Γιώτα, Ματούλα και Δημήτρης – Αγγελική, τα εγγόνια της Νίκος, Αμαλία, Δήμητρα, Νίκος και Παναγιώτης, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Γ. Σοϊλης
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Γ. Σοϊλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Σοφία, τα παιδιά του Νίκος – Μαρία, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Λ. Χριστάκος
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Λ. Χριστάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Πηνελόπη – Δημήτρης και Κατερίνα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Τηλέμαχος Δ. Κολοβός
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Τηλέμαχου Δ. Κολοβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Δημήτρης , Σαραντία και Νικόλαος, οι γονείς του, τα αδέρφια Ιωάννης – Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Βαρβάρα Π. Γκαβάκου
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βαρβάρας Π. Γκαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γρηγόρης – Νάντια Γκαβάκου και Ιλιάνα Γκαβάκου , τα εγγόνια της Πάνος, Απόλλων- Ηλίας, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανθή Κορομβόκη
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ανθής Κορομβόκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρπσοεσυχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ελένη Κορομβόκη και Χρυσαυγή – Γεώργιος Ευθυμίου, τα εγγόνια της Ανάργυρος – Ανθή και Σωτήρης – Ανάργυρος , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.