Τζίνα Αλίμονου. Η Σπαρτιάτισσα καλλονή, η ηλικία της αλλά και η διατροφή… της21-11-2019 09:29   

ΑΘΗΝΑ. Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς και σε κάθε της πέρασμα γοητεύει!

Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της και σίγουρα οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε πόσο χρονών είναι! Ποια είναι η ηλικία της ηθοποιού; Η Τζίνα Αλιμόνου έχει γεννηθεί στην Σπάρτη και έζησε εδώ πέντε (5) χρόνια μαζί με την οικογένεια της. Έχει δύο αδερφές.

Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Ecole du Louvre και παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια για το θέατρο. Η Τζίνα έγινε μοντέλο και στη συνέχεια ηθοποιός.

Κέρδισε τον τίτλο Top Model of the World και έτσι της άνοιξε ο δρόμος για το εξωτερικό. Εργάστηκε από τα 18 έως τα 26 της στο Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός, την έκανε στη σειρά “Κλειδί” του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ στη συνέχει συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 “Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη” αλλά και η guest συμμετοχή της στο Mega στη σειρά “Μαρία η άσχημη”.
 

Η Τζίνα (Γεωργία) Αλιμόνου γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1972 στη Σπάρτη

Είναι 47 ετών

Έχει δύο αδελφές

Το 2006 παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Το 2009 απέκτησαν μια κόρη

Τον Ιούνιο του 2013 απέκτησαν τρίδυμα

Το 2017 χώρισε

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου… Το τελευταίο επεισόδιο του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού. Αυτά αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ. Έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ