ΜΑΝΗ. Σε μια από της μεγαλύτερες εκθέσεις της φωτογραφικής ομάδας Greek Instagramers Events της Ελλάδος έχει συμμετοχή και Σπαρτιάτης φωτογράφος, ο Αλέξανδρος Μπουγάδης, με μια φωτογραφία του από το υπέροχο Λιμένι της Λακωνίκης Μάνης , δείχνοντας για ακόμα μια φορά μέσα από τις φωτογραφίες του την υπέροχη ομορφιά της Λακωνικής γης.

Η έκθεση θα περιοδεύσει σε σημαντικούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συνολικά συμμετέχουν 270 φωτογραφίες από 270 ταλαντούχους φωτογράφους.

Η έκθεση #My_greece: Villages παρουσιάστηκε στην 35η Philoxenia, 8-10/11/2019 στην Θεσσαλονίκη, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού που πραγματοποιείται στην χώρα μας.

Πάνω από 20.000 επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα χωριά της Ελλάδας μέσα από τις 270 φωτογραφίες της έκθεσης και να ανακαλύψουν μοναδικές εικόνες, όπως τις απαθανάτισαν οι 270 φωτογράφοι που συμμετείχαν.

Την έκθεση επισκέφθηκαν ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, εκπρόσωποι του ΕΟΤ, Δήμοι, Περιφέρειες και παράγοντες τουρισμού οι οποίοι έδειξαν θερμό ενδιαφέρον για τις σπάνιες αυτές εικόνες που παρουσιάζουν μια σχεδόν ανεξερεύνητη πλευρά της Ελλάδας.

Αποτελεί μέρος του Project “#My_Greece: Villages”, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής επαρχίας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας. Συμπεριλαμβάνει έκδοση φωτογραφικού λευκώματος από τις Εκδόσεις Bell που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 και θα διανέμεται διεθνώς.