ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του για το Πρόγραμμα Εκθέσεων και ενημερωτικών συναντήσεων το επόμενο διάστημα.

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις (B2B) στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης & Συνεδρίου Αρωματικών, Φαρμακευτικών Φυτών & Μανιταριών.

Από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019

Στην Κοζάνη

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης, διοργανώνει την 2η Έκθεση & Συνέδριο Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών & Μανιταριών που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τη συμμετοχή και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.

Στόχος της Έκθεσης είναι η ανάδειξη των αρωματικών, φαρμακευτικών φυτών, των μανιταριών και των προϊόντων τους καθώς και η χρησιμότητα τους για την ανθρώπινη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Συμμετέχουν καλλιεργητές, μεταποιητές, επιχειρήσεις εμπορίας, συνεταιρισμοί, φυτωριούχοι, επιχειρήσεις μηχανημάτων καλλιέργειας & συλλογής-επεξεργασίας, επιχειρήσεις συσκευασίας, αποστακτήρια αιθέριων ελαίων, επιχειρήσεις πιστοποίησης, τυποποίησης-σήμανσης, ερευνητικά & εκπαιδευτικά Ιδρύματα απ' όλη τη χώρα.

Στο επίκεντρο της Έκθεσης και του Συνεδρίου θα βρεθούν, παράλληλα, θέματα της βιοποικιλότητας και της αξίας των φυτών της Δυτικής Μακεδονίας, η ανάλυση της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, οι τρόποι προσέγγισης νέων αγορών στην Ε.Ε., οι τεχνολογικές εξελίξεις, θέματα πιστοποιήσεων και εγκρίσεων βιολογικών προϊόντων, δυνατότητες συνεργειών με τον κλάδο του τουρισμού & πολιτισμού καθώς και οι επιχειρηματικές τάσεις και η επενδυτική δυναμική, στο πεδίο των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών & μανιταριών, στην περιφέρεια.

Εξελίξεις στον κλάδο των επαγγελματιών ψυκτικών

Στις 20 Νοεμβρίου 2019 στις 17:30

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος «Ο.Ψ.Ε.» σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν, για τις εξελίξεις στον κλάδο των επαγγελματιών ψυκτικών

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα θέματα:

Περιβάλλον και ψυκτικά αέρια θερμοκηπίου.

Κανονιστικές διατάξεις – Θεσμικό και Νομικό πλαίσιο για τα ψυκτικά αέρια του θερμοκηπίου.

Υποχρεώσεις που απορρέουν για μαζική εστίαση και υγειονομικού ενδιαφέροντος

καταστήματα – ψυκτικούς.

Ηλεκτρονικό Δελτίο Ελέγχου (ΗΔΕ) – Οδηγίες για τη συμπλήρωσή του – Έντυπα.

Εισηγητής – ομιλητής, Παναγιώτης Πουλιάνος , Πρόεδρος Ο.Ψ.Ε.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην περαιτέρω επιμόρφωση, ανάπτυξη και αναβάθμιση των προσόντων των στελεχών των εταιρειών – μελών σας και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

Έχει προσφερθεί στο Ε.Β.Ε.Α. έκπτωση επί των διδάκτρων 30% για τα μέλη του, εφόσον εγγραφούν στο ανωτέρω πρόγραμμα. Την ίδια πολιτική ακολουθούμε και για τα Περιφερειακά Επιμελητήρια, τα οποία προσφέρουν τεράστιο έργο για τις επιχειρήσεις των μελών τους.

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του IST, προσφέρουμε στις εταιρείες–μέλη σας (ιδιοκτήτες, εργαζομένους και μέλη των οικογενειών τους) προνομιακή έκπτωση 30% επί των διδάκτρων, για την εγγραφή στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΜΒΑ», που διαμορφώνει το κόστος από 9.300€, αρχική τιμή, στα 6.500€ τελικό κόστος.

Το πρόγραμμα ΜΒΑ προσφέρεται στις εγκαταστάσεις του IST στο κέντρο της Αθήνας (ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό «Συγγρού-Φιξ») και σε συνεργασία με το European International University, με έδρα στο Παρίσι. Το παραπάνω πρόγραμμα προσφέρεται στα ελληνικά, έχει διάρκεια 1 έτος συμπεριλαμβανομένης της πτυχιακής. Η αξιολόγηση των μαθημάτων γίνεται με υποβολή εργασιών ανά μάθημα. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης οι απόφοιτοι θα λάβουν τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που εκδίδεται απ’ ευθείας από το συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο European International University.

To πρόγραμμά μας μπορεί να σας προσφερθεί και εξ ’αποστάσεως, μέσω της ειδικής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας και, εφόσον το επιθυμούν οι εγγεγραμμένοι, με παρουσία τους στο ίδρυμά μας, μία ημέρα τον μήνα, την οποία από κοινού μπορούμε να ορίσουμε.

Είμεθα στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιάννη Μηναδάκη, Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (min@ist.edu.gr) και με τον κ. Γεώργιο Τσέγκα (g.tsegkas@ist.edu.gr) στο Γραφείο Επικοινωνίας και Marketing, τηλ. επικοινωνίας 210 4822222.

Φεστιβάλ Ελληνικής Διατροφής και Λαϊκής Δημιουργίας

Από 7 έως 15 Δεκεμβρίου 2019

Στο Γουδή

Ο Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, εκτός από την προβολή του ελληνικού και μεσογειακού τουριστικού προϊόντος εγχώριας παραγωγής, έγκειται αφ ενός μεν στην ανάδειξη των περιοχών γαστρονομικού τουρισμού, ενόψει και της τουριστικής περιόδου της νέας χρονιάς, αφετέρου δε στο να γνωρίσουμε και να προτείνουμε στο Αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών καθώς και τεχνήματα –είδη λαϊκής τέχνης, σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα μέσα από τα καθημερινά events,όπως γευσιγνωσία προϊόντων, σεμινάρια, διαλέξεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, θέλουμε να δώσουμε έναν τόνο εορταστικής ζωντάνιας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων σε έναν από τους πλέον ιστορικούς και ομορφότερους χώρους της Πρωτεύουσας, την Πλατεία Αγίου Θωμά στου Γουδή..

Στο Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, επιτρέπεται η άμεση πώληση, επίσης η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Στα πλαίσια της προβολής του Φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’οδόν-Ελλάδα Μεσόγειος »,ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ,σχεδιάζουμε την διεξαγωγή προ-φεστιβαλικών εκδηλώσεων στις οποίες εντάσσονται

α. συνεντεύξεις μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Τύπου, καθώς και

β. γευσιγνωσία προϊόντων όπως ζυθογνωσία και οινογνωσία σε διάφορα γνωστά Αθηναϊκά «στέκια» , αποβλέποντας στην κατά το δυνατόν μέγιστη προβολή , μέσω του ελληνικού ποιοτικού τροφίμου και τεχνήματος , αυτού του ιδίου του Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 2155056075, 6978152603

Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης 2020

Από 24 έως 27 Απριλίου 2020

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Τα «Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης» (Mediterranean Taste Awards 2020 - ΜΤΑ2020) διοργανώνονται για πρώτη φορά από την εταιρεία Agatha Ingredients LTD, 1146 High Road, Whetstone, London, N20 0RA, με αριθμό μητρώου 08845932, (αριθμός φορολογικού μητρώου GB 332 7277 04), τηλέφωνο +44(0)207 992 6200, email, info@medtasteawards.com με έδρα την Αγγλία. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να προβάλλουν τόσο τα ελληνικά όσο και τα εν γένει μεσογειακά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Τα προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) που θα συμμετάσχουν στα MTA2020 θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές των συσκευασμένων προϊόντων και θα αξιολογηθούν από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων - ποτών και της γαστρονομίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα προϊόντα τροφίμων και ποτών που προέρχονται από χώρες που ανήκουν στην Λεκάνη της Μεσογείου και τηρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν τα υποψήφια προϊόντα είναι:

Ποιότητα (Quality Awards), Μοναστηριακά (Monastery Awards), Οργανικά (Organic Awards), Καινοτομία (Innovation Awards), Συσκευασία (Packaging Awards).

8ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

Από 27 έως 28 Νοεμβρίου 2019

Στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών

Σε συνέχεια πρότερων ενημερώσεων σχετικά με το 8ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, που θα λάβει χώρα στις 27-28 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει τις αρχικές και προκαταρκτικές λίστες των αναμενόμενων Αράβων επιχειρηματιών από 11 χώρες, 254 στο σύνολο, από τους οποίους οι 175 θα επισκεφθούν για πρώτη φορά τη χώρα μας και θα λάβουν μέρος σε εκδήλωσή μας. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες στους Έλληνες επιχειρηματίες και εκπροσώπους εταιριών για δικτύωση, σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών και διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, καθώς το Φόρουμ συμπίπτει με τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου, το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει παρουσιάσεις και διαβουλεύσεις επί στρατηγικών θεμάτων των αραβο-ελληνικών σχέσεων και, φυσικά, διμερείς συναντήσεις Β2Β σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Επιχειρηματικές Αποστολές από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο

- Yapi Turkeybuild Istanbul 2020

Από 18 έως 22 Απριλίου 2020

Στη Κωνσταντινούπολη

- 38rd Istanbul International Children Baby Maternity Industry Expo

Από 8 έως 11 Ιανουαρίου 2019

Στη Κωνσταντινούπολη

- 27th Anfas Food Product & Beverage

Από 15 έως 18 Ιανουαρίου 2019

Στην Κωνσταντινούπολη

- Plast Eurasia Instanbul 2019 2019

Από 4 έως 7 Δεκεμβρίου 2019

Στην Κωνσταντινούπολη

Εμπορική Αποστολή

Στις 25, 26 & 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα Εμπορική Αποστολή, την οποία διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Cartagena σε συνεργασία με το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι κάτωθι εταιρείες, που ενδιαφέρονται για συνεργασία με ελληνικές εμπορικές/εισαγωγικές επιχειρήσεις, για την προώθηση των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Όσοι ενδιαφέρονται, να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπο κάποιας ή όλων των ισπανικών εταιρειών, ώστε να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργασίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας για τον καθορισμό μίας συνάντησης*.

Αρμόδιοι: Σταύρος Κουκουβίνης - Βαγγέλης Τζάκος Τηλ: 0030210 7246980, 210 7248984 E-mail: atenas@comercio.mineco.es

1η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Τεχνολογίας, INFTEXPO

Από 1 έως 4 Ιουλίου 2020

Στο ΑΜΜΑΝ

Διεθνής έκθεση με αντικείμενο τα τρόφιμα, τα ποτά και τεχνικές παρασκευής τους, η οποία διοργανώνεται από την εταιρία οργάνωσης εκθέσεων και διασκέψεων, pulse media, σε συνεργασία με την Ένωση Εμπόρων Τροφίμων της Ιορδανίας.

Ειδικότεροι τομείς:

Ζώντα ζώα και ζωϊκά προϊόντα και κρέας

Φρούτα, λαχανικά και μεταποιημένα προϊόντα

Κακάο και σοκολάτα, ζάχαρη, καραμέλα, επιδόρπια και ανατολικά γλυκά προϊόντα

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Σιτηρά, αλεύρι, άμυλο, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, πατατάκια και καλαμπόκι.

Ποτά, αναψυκτικά χυμούς ξύδι και μεταλλικό νερό

Μπαχαρικά, αλάτι και αρώματα.

Προνόμιο

Μηχανήματα

Συσκευασία, χαρτί και χαρτόνια.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ:+962796933506

Διεθνής Έκθεση Κατασκευαστικών Υλικών και Μηχανημάτων

Από 25 έως 28 Φεβρουαρίου 2020

Στο Ερμπίλ.

Η εν λόγω Έκθεση οργανώνεται από την εταιρία Pyramids Group Fairs Inc. - τη μεγαλύτερη εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική - τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ιράκ (Federation of Commercial Chambers of Irak) και αναμένει 400 εκθέτες, συμμετοχές από τριάντα (30) χώρες και 1500 εμπορικούς επισκέπτες.

Στόχος των διοργανωτών αποτελεί η προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών στους ακόλουθους τομείς:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΚΣΚΑΦΗΣ

- Μηχανήματα και Εξοπλισμός Συντήρησης Σκυροδέματος ή Άσφαλτου

- Μηχανήματα και Εξοπλισμό Συντήρησης

- Εξοπλισμός Συσκευασίας Οδοστρώματος και Εδάφους, Γεωτρήσεις, Πλατφόρμες

- Εξοπλισμός Κοπής και Εξόρυξης,

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

- Πιεσόμετρα και Υδραυλικά Εργαλεία

- Συμπιεστές,

- Υδραυλικές αντλίες,

- Αντλίες Κατασκευής Τσιμέντου και κονιάματος

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

- Εξοπλισμός Μεταφοράς και Εγκατάστασης

- Πέτρες

- Χαλίκι

- Άμμος

- Ασβέστης

- Γύψος

- Τσιμέντο και άλλα Υλικά Συμπληρώσεως και Γεμίσματος

- Εγκαταστάσεις Παραγωγής και Εξοπλισμού

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

- Τεχνικά Μηχανήματα Κατασκευής

- Power Drive Κατασκευαστικές Τεχνολογίες

- Μηχανήματα και Οχήματα και Μηχανήματα Παραγωγής Δομικών Υλικών (Κινητήρες,

Κιβώτια ταχυτήτων - Γραμμές μετάδοσης κίνησης)

  • Ανταλλακτικά και συστήματα λίπανσης για μηχανήματα και κατασκευαστικά οχήματα.

Ambiente

Από 7 έως 11 Φεβρουαρίου 2020

Στη Φρανκφούρτη

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση διακόσμησης & εξοπλισμού κατοικίας και ειδών δώρου Η Ambiente θέτει το ρυθμό για την παγκόσμια αγορά των καταναλωτικών αγαθών διαρκείας και θα συγκεντρώσει και πάλι τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης, από 7 έως 11 Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες του κλάδου. Η μοναδική ποικιλία προϊόντων που ανήκουν στους τομείς Dining, Giving & Living, προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και παρουσιάζει τη μοναδική δυναμική καινοτομίας του νευραλγικού αυτού κλάδου. Εδώ συνδυάζονται η επιχειρηματικότητα με τη δημιουργικότητα. Κατά την τελευταία διοργάνωση της Ambiente το Φεβρουάριο 2019, 4.460 εκθέτες, 85% εκ των οποίων διεθνείς από 92 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους σε 136,081 εμπορικούς επισκέπτες που ήρθαν στην έκθεση από 167 χώρες με στόχο να προβούν σε παραγγελίες και να συνάψουν νέες συνεργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210 6410405

Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA

Από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όλες οι εξελίξεις και οι τάσεις που διαμορφώνονται σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο στους κλάδους της φιλοξενίας, της εστίασης και της καφεστίασης αναδεικνύονται στην φετινή Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA, η οποία πραγματοποιείται από τις 8-10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η HOTELIA απευθύνεται σε ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, καθώς και επαγγελματίες από τους χώρους της εστίασης, της καφεστίασης και του τουρισμού. Οι παράλληλες εκδηλώσεις αποτελούν ζωτικό κομμάτι της HOTELIA δίνοντας ενημερωτική και εκπαιδευτική διάσταση στην έκθεση.

Η HOTELIA περιλαμβάνει σειρά από καινοτόμα events, καταγράφει προσέλευση επισκεπτών από τα Βαλκάνια και ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από b2b συναντήσεις με προσκεκλημένους ξένους εμπορικούς επισκέπτες.

Metal Machinery 2020

Από 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020

Στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος

Η έκθεση που ήδη αναδείχθηκε σε σημείο αναφοράς για τον βιομηχανικό κλάδο θα πραγματοποιηθεί σε μια εξαιρετικά θετική συγκυρία για την ελληνική βιομηχανία και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και ζήτηση. Κατά τη διάρκεια της Metal Machinery 2020 θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το βιομηχανικό εξοπλισμό. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις προκλήσεις που ανοίγονται γύρω από την ψηφιακή παραγωγή και το Industry 4.0, την τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η οποία αναφέρεται συνήθως και ως η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την Metal Machinery 2020.

Η Metal Machinery 2018 που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο για 3 ημέρες συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του δυναμικού κλάδου της μεταποίησης στη χώρα μας. Συμμετείχαν 103 υψηλού επιπέδου εκθέτες, που έδωσαν την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες να δουν από κοντά τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου και προϊόντα βιομηχανικού εξοπλισμού. Στο πλαίσιο της Metal Machinery 2018 έκλεισαν σημαντικές B2B συμφωνίες ενώ διαπιστώθηκε μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένες λύσεις, ειδικά στους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, της βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας και της ψηφιακής παραγωγής.

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD HOTEL ASIA

Από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2020

Στη Σιγκαπούρη

Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική έκθεση, συνώνυμη με τη βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας στην Ασία. Μέσα από 40 χρόνια ανάπτυξης, η FHA μεγάλωσε αλματωδώς και έχει κερδίσει τη φήμη της ως την πιο ολοκληρωμένη διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας στην περιοχή προσελκύοντας την συμμετοχή κορυφαίων αγοραστών από τις γειτονικές χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν,

Για να ικανοποιήσει τις ποικίλες ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων και φιλοξενίας, η FHA προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, εκδηλώσεων καθώς και εξειδικευμένες ζώνες όπως:

Διαγωνισμός Γαστρονομίας

Foodtech Zone-χώρος εξοπλισμού βιομηχανίας τροφίμων

Halal Zone- αποκλειστικά για προϊόντα Halal

Natural & Organics Zone

Prowine Asia-παράλληλη διοργάνωση έκθεσης αποκλειστικά για οίνους και oινοπνευματώδη.

Η Σιγκαπούρη είναι μακράν ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της ΕΕ στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις της ΕΕ είναι εγκατεστημένες στην Σιγκαπούρη και τη χρησιμοποιούν ως κόμβο για την εξυπηρέτηση ολόκληρης της περιοχής του Ειρηνικού. Η Σιγκαπούρη είναι επίσης ο νούμερο ένα προορισμός για τις Ευρωπαϊκές Επενδύσεις στην Ασία, καθώς οι επενδύσεις μεταξύ των εταίρων αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων η εμπορική και η επενδυτική συμφωνία της ΕΕ και της Σιγκαπούρης, η οποία εγκρίθηκε στις 13.02.2019 από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα άρει όλους τους εναπομείναντες δασμούς για τα προϊόντα της ΕΕ και θα δεσμεύσει την Σιγκαπούρη να διατηρήσει αμετάβλητη την αδασμολόγητη πρόσβαση που ισχύει σήμερα για όλα τα άλλα προϊόντα της ΕΕ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ:210 3355767 Αναγνωστοπούλου Κατερίνα

eCommerce & Digital Marketing Expo

Στις 24 Νοεμβρίου 2019

Στο Ζάππειο Μέγαρο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μοναδική Έκθεση & Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη χώρα μας και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή τής Νοτιοανατολικής Ευρώπης, eCommerce & Digital Marketing Expo, αναπτύσσεται και δείχνει την τεράστια δυναμική της, καθώς και τη δυναμική του ευρύτερου κλάδου του eCommerce.

Παράλληλα με την ECDM Expo, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες συνεδριακές αίθουσες στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, το κεντρικό διήμερο συνέδριο και ακόμη πέντε εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 50 διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό και τη χώρα μας.

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της ECDM Expo, διοργανώνεται ένα συνέδριο που αφορά στην τουριστική βιομηχανία.

Το Tourism.Next, είναι ένα συνέδριο για τον τουρισμό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να χρησιμοποιούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, για να οδηγούν το κοινό απευθείας στις ιστοσελίδες όπου πωλούν τις υπηρεσίες τους, καθώς και η αποτελεσματική παρουσία τους σε πλατφόρμες αναζήτησης.

Καλεσμένοι, θα είναι κορυφαία στελέχη από τη βιομηχανία του τουρισμού, καθώς και επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παραβρισκόμενους τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να αποκτήσει κάθε επιχείρηση πιστό κοινό και θετική φήμη, να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αναπτυχθεί.