Σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασε ο Ελληνοαμερικανός σταρ του Χόλιγουντ Μπίλι Ζέιν.

Ντυμένος απλά, χωρίς ίχνος βεντετισμού, κάθισε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας τον Έλληνα τραγουδιστή να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του.
Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες με όλα τα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ, δεν ξεχνάει τις ρίζες του.


Έτσι, από το «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς και την ταινία «Κρουαζιέρα στην άκρη του τρόμου» με τη Νικόλ Κίντμαν, καθώς και τον ρόλο του στον «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον, που τον έκανε διάσημο σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, απόλαυσε τη Θεσσαλονίκη by night!

Ο Μπίλι Ζέιν, όπως και πέρυσι, ήρθε στη χώρα μας την ίδια περίοδο, θέλοντας να έχει στενές επαφές με την πατρίδα των γονιών του! Mάλιστα, την τελευταία φορά είχε εκδηλώσει την επιθυμία να γυρίσει ταινία στη χώρα μας, εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα.

Ο διεθνούς φήμης σταρ είναι Έλληνας τρίτης γενιάς, με καταγωγή από τη Χίο και τη Μάνη, την οποία είχε επισκεφτεί πέρυσι, ενώ έχει τιμηθεί από τοπικούς παράγοντες για τη συνεισφορά του στον παγκόσμιο κινηματογράφο.