ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η επιχειρηματικότητα, η γαστρονομία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η ψυχαγωγία πρωταγωνίστησαν και στη φετινή έκθεση. Επισκέπτες «πλημμύρισαν» τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και γιόρτασαν για μία ακόμα χρονιά τον θεσμό της Πελοποννήσου.

Με πάνω από 30.000 επισκέπτες, η Έκθεση ξεπέρασε τον πήχη της επισκεψιμότητας, εδραιώνοντας τη δυναμική της.

Τα δύο συνέδρια για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα με διακεκριμένους εισηγητές τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Με ενθουσιασμό έζησαν οι συμμετέχοντες και τη «μαγεία» του καφέ και του κρασιού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Την ελληνική επιχειρηματικότητα από άκρου εις άκρον παρουσίασαν με επιτυχία οι εκθέτες που συμμετείχαν υπό την «ομπρέλα» των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Η μεγάλη γιορτή της Πελοποννήσου κορυφώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με εκδηλώσεις και happenings εκθετών.

Από την πρώτη μέρα η έκθεση μεταδιδόταν με live streaming από τηλεοπτικά κανάλια, portal, εφημερίδες και social media τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου 220 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Κύπρο και τις Η.Π.Α με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Τιμώμενη επιχείρηση ήταν η φαρμακοβιομηχανία “DEMO AΒΕΕ” για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό της έργο.
Οι Πρόεδροι και οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας ευχαριστούν θερμά τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην έκθεση και τονίζουν ότι « Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», ήταν μία πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και θα συνεχίζει να ενισχύεται τόσο από τα ίδια τα Επιμελητήρια όσο και από τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.