Περήφανη για την νίκη και τον θρίαμβο του φίλου της είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία εξέφρασε την χαρά της και διαδικτυακά.
Ειδικότερα η Μαρία Σάκκαρη αποθέωσε τον Τσιτσιπά για τη νίκη του στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο.
«Απίστευτος, συγχαρητήρια! Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι!! Οτι και να πούμε είναι λίγο!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη, με την οποία κάνει αρκετή παρέα και μακριά από τα κορτ.

Τι είχε πει σε συνέντευξή της για την σχέση τους

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε μιλήσει μάλιστα πριν λίγο καιρό για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά ξεκαθαρίζοντας πως είναι μόνο φίλοι.

«Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει τίποτα! Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα. Έτσι είναι», τόνισε.