Ο Αρχιεπίσκοπος Μ. Βρετανίας στο «Παπαδοπούλειον»

16-11-2019 10:32   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας επισκέφτηκε την Τετάρτη 13/11 την Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ» στην Καλαμάτα. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παπαδοπουλείου, μίλησε με το προσωπικό και την Διοίκηση της μονάδας και ενημερώθηκε για το πλήθος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στην συνέχεια ευλόγησε το

κατάλυμα και τον κάθε ένοικο ξεχωριστά.

Το ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον 25.000τμ αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Καλαμάτας και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας και διαμονής.

Aπευθύνεται σε άτομα άνω των 65 ετών, οι οποίοι είτε επιθυμούν μακροχρόνια διαμονή με σύγχρονες ανέσεις, ποικίλες δραστηριότητες, ποιοτική Πελοποννησιακή διατροφή και εξειδικευμένη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, είτε σε επισκέπτες που επιθυμούν διαμονή μικρής διάρκειας, συνδυάζοντας τις ανέσεις, παροχές και θεραπείες αναζωογόνησης ειδικά σχεδιασμένες για την 3η ηλικία με διακοπές στην πανέμορφη και ανερχόμενη Μεσσηνιακή Γη.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ