ΤΡΙΠΟΛΗ. Το απόγευμα της Πέμπτης 14/11 διεξήχθη στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο φιλανθρωπικός αγώνας για την στήριξη του 17χρονου Πέτρου από τη Μεγαλόπολη. Για την ακρίβεια ο σημαντικότερος ποδοσφαιρικός αγώνας από κάθε άλλον, κάθως διεξήχθη για καλό σκοπό. Το πιο σημαντικό ωστόσο ήταν ότι το απόγευμα της Πέμπτης όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αρκαδίας και φυσικά μεγάλος αριθμός φιλάθλων δήλωσε παρουσία σ’ αυτή την εκδήλωση και στήριξε με το υστέρημά του την «μάχη» που δίνει με την υγεία του ο 17χρονος Πέτρος.


Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και επίλεκτων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Αρκαδίας συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την Αρκαδία. Στον Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών των «κυανοκιτρίνων» και ο Γιάννης Κώτσιρας. Παρουσία στην πάγκο της ομάδας του Αστέρα έδωσε και ο Ματίας Ιγκλέσιας που μαζί με τον Κώτσιρα στη διάρκεια της εκδήλωσης υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα σε μικρούς φιλάθλους. Στο γήπεδο βρέθηκε και στήριξε με την παρουσία του τον καλό αυτό σκοπό και ο Χρίστος Τασουλής.


Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης που μικρή σημασία έχει διαμορφώθηκε στο 1-3 υπέρ της επίλεκτης ομάδας της ΕΠΣ Αρκαδίας, με την πιο έντονη στιγμή της αναμέτρησης να αποτελεί η είσοδος του 17χρονου Πέτρου στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, αγωνιζόμενος με την ομάδα της ΕΠΣ Αρκαδίας και φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Πέτρος μάλιστα σκόραρε με πολύ όμορφο τρόπο το τρίτο γκολ των επιλέκτων της ΕΠΣ Αρκαδίας και καταχειροκροτήθηκε από το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».


Το σίγουρο είναι ότι ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης ήταν ο 17χρονος Πέτρος, μετά την αποδοχή σ’ αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα από πολύ κόσμο που στήριξε οικονομικά την οικογένεια του Πέτρου, έτσι ώστε πολύ σύντομα ο ίδιος να αναδειχθεί μεγάλος νικητής και στην περιπέτεια της υγείας του!


ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Ψεύτης, Ζορμπάς, Γλυνός, Ματθαίου, Παναγιώτου, Τανουσάι, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώτσιρας, Ali Baba, Χριστοδουλής, Αλέμης, Σωτηράκης, Στασινόπουλος, Γουσέτης, Τσιράκης, Προύντζος, Μπάτσι, Θεοδωρίδης, Θεοδωρακόπουλος Κ.


Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γεωργακόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λάτσης (Λεωνίδιο), Παρασκευάς (Απόλλων Τυρού), Ρούμπος (Μαντινειακός), Μακρής (Ορχομενός Λεβιδίου), Δήμος (Δημητσάνα), Κακλαμάνος (Ολυμπιακός Λεωνιδίου), Γαβαλάς (Κορακοβούνι), Καυκιάς (Μαντινειακός), Μέλλος (Απόλλων Τυρού), Σαλαπάτας (Δημητσάνα), Καραμπής (Ορχομενός Λεβιδίου), Γκανάς (ΠΑΟΚ Τρίπολης), Παρασκευόπουλος (Τεγέα), Κωστόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Μάζης (Ερμής Μελιγούς), Λαφογιάννης (ΑΕΚ Τρίπολης), Τζήλος (Τεγέα), Δημητρέλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Κατσαρός (Κορακοβούνι), Αλεξανδρής (Δόξα Μεγαλόπολης), Δημητρόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος (Δόξα Μεγαλόπολης), Αντώνακας (Δόξα Μεγαλόπολης), Λυμπερόπουλος Δ. (Παναρκαδικός), Σεφερλής (ΠΑΟΚ Τρίπολης), Καδάς (Δημητσάνα), Κούβαλης (Παναρκαδικός), Αβιαντόγλου (Ολυμπιακός Λεωνιδίου).

Πηγή: contraepithesi.gr