Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σταματική Α. Κανελλάκου
Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 75χρόνης Σταματικής Α. Κανελλάκου. Ευχαριστούν Για τη συμμετοχή τα αδέρφια της Σαράντος –Γεωργία, Αργυρούλα-Λεωνίδας , Παναγιώτης –Μαρία και τα ανίψια της.

Παναγιώτης Γ. Αλειφεράκης
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Αλειφεράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, ο πατέρας του Γεώργιος, τα τέκνα του Γιώργος και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του Διαμαντώ – Γιάννης, Ποτούλα – Γεωργίος, Γιάννης, Βαγγέλης και Νίκος, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ν. Ζαραφωνίτη (Χήρα)
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Ελένης Ν. Ζαραφωνίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Ελένη και Σαράντος- Γαρυφαλλιά, τα εγγόνια της Ελεάνα, Νίκος και Λένα, τα αδέρφια της, τα ξαδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Ιωάν. Καρκαβίλας
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μανθυρέα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Ιωάν. Καρκαβίλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα τέκνα του Ιωάννης, Βικτωρία, Ευαγγελία και Αριστοφάνης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Γ. Νικολέτου
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Γ. Νικολέτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρόσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Γιάννα – Αντώνιος και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της Μαρία, Βασιλική, Γεωργία, Γεωργία, Μαρία, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Παν. Σταματέλης
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Παν. Σταματέλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Σοφία – Μανώλης, Δήμητρα-Κωνσταντίνος, Ελισάβετ – Σπύρος και Παναγιώτης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του Γιώργος, Πίτσα και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Σταθάκης (Διευθυντής – Εκπαιδευτικός)
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Σταθάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελισάβετ Σταθάκη, τα παιδιά του Γιάννης Σταθάκης και Κάτια – Στέλιος Κακουλίδης, ο εγγόνος του Λεωνίδας Κακουλίδης, τα αδέρφια του Τασία Λιαπάκου και Έφη Αλικάκου, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.