ΣΠΑΡΤΗ. Στην Αθήνα θα βρεθεί μεγάλο μέρος της Δημοτικής αρχής αλλά και της Αντιπολίτευσης για να παραβρεθούν σε δύο διαφορετικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Κωστή Χατζηδάκη. Ο δήμαρχος της Σπάρτης κύριος Πέτρος Δούκας πλαισιωμένος με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, κυρίους Σταύρο Αργειτάκο και Βαγγέλη Βαλιώτη, από όλους τους Αντιδημάρχους και τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου θα μεταβεί στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει αυτές τις δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις.

Ενωμένος ο Δήμος Σπάρτης με ξεκάθαρη διάθεση εξωστρέφειας θα συναντηθεί αρχικά με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, οποίος είναι και προσωπικός φίλος του κυρίου Πέτρου Δούκα. Ο κύριος Δούκας μίλησε στο notospress.gr για τις αυριανές συναντήσεις και μιλώντας για τον κύριο Παυλόπουλο τόνισε: «Οπωσδήποτε θα τον προσκαλέσουμε στην Σπάρτη και φυσικά θα ζητήσουμε και τη συνδρομή του για τις εκδηλώσεις των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών»

Στη συνέχεια η Σπαρτιατική αντιπροσωπεία θα παραβρεθεί σε γεύμα με τον κύριο Κωστή Χατζηδάκη που διοργανώνει το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο, του οποίου πρόεδρος είναι ο κύριος Πέτρος Δούκας. Για αυτή τη συνάντηση ο κύριος Δούκας τόνισε «ότι εκτός των άλλων θα παραβρεθούν και πολλοί μεγάλοι επιχειρηματίες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».