ΛΑΚΩΝΙΑ. Ένας 28χρονος Έλληνας μαζί με έναν 39χρονο άγνωστο συνεργό του, που παραμένει ακόμη ασύλληπτος, παραβίασαν κατοικία στην περιοχή Ανατολικής Μάνης, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή και κρύφτηκαν σε λόφο για να ακολουθήσει αστυνομική επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, κατά την οποία συνελήφθη ο 28χρονος. Όπως διαπιστώθηκε κατά τη σύλληψη του, ο δράστης έφερε θλαστικό τραύμα στο μηρό από επίθεση αγριογούρουνου.

Τι είχε συμβεί: Ο άτυχος κλέφτης στη προσπάθεια του να κρυφτεί, μπήκε φουριόζος σε μια σπηλιά όπου μέσα βρισκόταν ένα αγριογούρουνο το οποίο του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του συνθλίψει το πόδι! Ο κλέφτης βγήκε από την κρυψώνα του ουρλιάζοντας με αποτέλεσμα να προδώσει τη θέση του. Έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να το συλλάβουν.

Να σημειώσουμε ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έγινανα κι επεισόδια απο οικείους του ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και σύλληψη του άγνωστου συνεργού του.

Από την αστυνομική έρευνα έχει προκύψει μέχρι στιγμής πως οι δύο άντρες είχαν διαπράξει ακόμη δυο κλοπές, αλλά και 2 ακόμη απόπειρες ληστείας σε κατοικίες, της περιοχής ενώ δεν αποκλείεται να σχετίζονται και με την κλοπή στο σπίτι της ξαδέρφης του υπουργού Εσωτερικών, κάτι που ερευνά η Αστυνομία.