«Ποντικοί» έχουν ρημάξει σπίτια στην Ανατολική Μάνη με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές μετά τα συνεχή κρούσματα.

Οι κλέφτες αναζητούν κυρίως εξοχικές κατοικίες οι οποίες αυτόν τον καιρό δεν κατοικούνται και εισβάλλουν ανενόχλητοι.

Ανάμεσα στο πολλά κρούσματα κλοπών ήταν και αυτό που σημειώθηκε στο σπίτι της εξαδέλφης του υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης, Τάκη Θεοδωρικάκου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κότρωνα. Να θυμήσουμε ό,τι ο υπουργός κατάγεται από την περιοχή αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες που κατάφεραν να ανοίξουν το πέτρινο σπίτι της ξαδέρφης του υπουργού πήραν σχεδόν όλες τις οικοσκευές που βρήκαν μπροστά τους.

Το «έργο» τους διευκόλυνε και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν κάμερες στην κατοικία αλλά ούτε καν συναγερμός ώστε να λειτουργήσουν αποθαρρυντικά για τους κλέφτες, οι οποίοι δεν έγιναν αντιληπτοί καθώς το σπίτι δεν βρίσκεται στα όρια του οικισμού του χωριού, αλλά σε απόσταση από αυτόν.

Εκτιμάται δε ότι πρόκειται για παραπάνω από δυο άτομα, ενώ οι αστυνομικές Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες τους σε πρόσωπα που είναι γνωστά στην περιοχή για την παραβατική τους συμπεριφορά καθώς έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.