Η Μαρία Μενούνος με καταγωγή από την Αρκαδία θέλει να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα! (video)12-11-2019 09:25   

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια η οποία είχε παντρευτεί πέρυσι τον Οκτώβριο στο χωριό από όπου κατάγεται ο πατέρας της στην Αρκαδία τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro, ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πως έχει καταθέσει όλα τα χαρτιά που χρειάζονται και έχει αποταθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να βρει την παρένθετη εκείνη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.


Την επιθυμία να γίνει μανούλα, την έχει εκφράσει εδώ και χρόνια όμως η μοίρα συνεχώς της παίζει άσχημα παιχνίδια. Θα θυμάστε πως πριν από μερικά χρόνια η ίδια χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι λόγω όγκου που τής εμφανίστηκε ενώ συγχρόνως έπρεπε να σταθεί και στο πλευρό της μητέρας της που παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο.


Τώρα, όμως, φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να αποκτήσει ένα μωρό που τόσο λαχταρούσε.
Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, η Maria Menounos ακολουθεί ήδη όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να είναι καθόλα νόμιμη σε ό,τι αφορά την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας.
Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως είχε καταψύξει ωάριά της, τα οποία προφανώς και πρόκειται να χρησιμοποιήσει τώρα που θέλει να αποκτήσει παιδί.

Δείτε στο παρακάτω video τι ακριβώς αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Alpha...

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ