ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε ο Αστέρας Βλαχιώτη. Η ομάδα του Γιώργου Κούτση μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό ο Αναστασόπουλος βρίσκει ωραία τον Δωματά και αυτός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ερωτηματικά στους γηπεδούχους για το ακυρωθέν γκολ του Αστέρα Βλαχιώτη στο 34ο λεπτό.

Ο Νικλητσιώτης εκτελεί φάουλ από την αριστερή πλευρά, ο Παλιάτσος κερδίζει την κεφαλιά ανάμεσα σε πολλούς παίκτες και σκοράρει. Φάση στην οποία πολλοί αμυντικοί των φιλοξενούμενων καλύπτουν καθαρά τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Στο 88΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με γκολ του Πούτση από μπαλιά του Σιαλμά. Από εκεί κι έπειτα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

Διαιτητής: Σαφαρίκας Ευάγγελος (ΑΧΑΪΑΣ)
Boηθοί: ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΧΑΪΑΣ) ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΧΑΪΑΣ).
Παρατηρητής: ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: (Κούτσης Γ.): Πονηρός, Κουρτέσης, Διαμαντάκος, Αναστασόπουλος (58′ Πούτση), Μπριλάκης, Ζαϊμι (55′ Παπούλης), Δωματάς (68′ Δωματάς), Νέρες (55′ Αρώνης), Παλιάτσος, Νικλησιώτης, Τσούπρος.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: (Τσούκλης Π.): Χαρακτινός, Μπατσής, Ελέζι (82′ Σόρα), Λιβέρης, Μούστα, Ignat, Yψηλός (69′ Αμαραντίδης), Παναγιωτίδης (80′ Γκέκας), Μαρούδας, Δεμερτζής, Μανωλακάκης.