ΤΡΙΠΟΛΗ. Την ιδιαίτερη αξία που έχει για τον ίδιο -έπειτα από τον δύσκολο τραυματισμό του- η ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας τόνισε ο Χρήστος Τασουλής.

Για την περίοδο που ήταν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και τη μεγάλη σημασία που έχει για τον ίδιο η ανάδειξή του ως MVP της 8ης αγωνιστικής μίλησε ο Χρήστος Τασουλής, κατά την παραλαβή του βραβείου του.

«Πολύ σημαντικό βραβείο για μένα. Συνδυάστηκε και με νίκη για την ομάδα μου, αυτό κρατάμε. Το αφιερώνω στο ιατρικό τιμ του Αστέρα Τρίπολης και κυρίως στον Γιώργο Πριόνα που ήταν κάθε μέρα από πάνω μου όταν είχα πρόβλημα τραυματισμού, γιατί ήταν μεγάλο χρονικό διάστημα που ήμουν εκτός. Αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους να με στηρίξουν στα δύσκολα δεν θα ήμουν εδώ σήμερα να κρατάω αυτό το βραβείο, ή να λέμε οτιδήποτε άλλο. Βέβαια, δεν μπορεί να συναγωνιστεί καμία στιγμή μου στο γήπεδο. Δεν μπορούν να συγκριθούν με βραβεία, με τίποτα, οι στιγμές που είμαι στο γήπεδο».

Για την ηθική ικανοποίηση που του προσφέρει το βραβείο είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Σίγουρα είναι σημαντική. Όταν δεν επιλέγει ένας άνθρωπος να σε βραβεύσει, αλλά το επιλέγει ο κόσμος μέσα από μια ψηφοφορία, η αξία είναι μεγαλύτερη», ενώ για τη σημασία που έχει για αυτόν σχολίασε:

«Με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο το ότι προηγήθηκε μια πολύ κακή στιγμή πριν. Μια αποχή ενάμιση χρόνου από επίσημα παιχνίδια. Αυτό δίνει πολύ μεγαλύτερη αξία από ότι θα είχε σε φυσιολογική ροή».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύω τον κ. Τασουλή. Είναι ένα παιδί δικό μας, από την Αρκαδία, είχε πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο και απέδειξε ότι έχει ψυχικό σθένος. Το ότι είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι γνωστό και δεν μπαίνει στην κρίση κανενός. Χαιρόμαστε που γύρισε υγιής και που έχει τον τρόπο να βοηθάει την ομάδα ώστε να κατακτήσει τους στόχους της».