Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ελένη Ν. Δημητρίου (Χήρα)
Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Ελένης Ν. Δημητρίου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Οδύσσεια Καφτάνη και Ιωάννα (Χήρα) Τσιριγώτη, τα εγγόνια της , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .


Ελένη Β. Τριτάκη (Χήρα)
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Β. Τριτάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σαράντος – Μαρία και Αναστασία, τα εγγόνια της Ευφροσύνη και Βασίλης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Γεώργιος Ζάβρας
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Ζάβρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή Ζάβρα – Παπαδάκη, τα αδέρφια του Κατερίνα – Θέμος, Θανάσης- Ελένη Ζάβρα και Ανδρέας – Πιέρα Ζάβρα τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του .

Κωνσταντίνος Γ. Βλαχάκης
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Κωνσταντίου Γ. Βλαχάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα τέκνα του Γρηγόρης – Ιωάννα και Δημήτριος, ο εγγονός του Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Χ. Βλάχος
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Άγιοι Ανάργυροι στη Ζούπενα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Γεώργιου Χ. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Χρήστος – Μαρία, η αδερφή του Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Φιλ. Καμπέρης
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Πελλάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Φιλ. Καμπέρης. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Σταματική – Γεώργιος , Φίλιππος – Ιωάννα και Κωνσταντίνα – Παναγιώτης, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Θεόδωρος, Γεωργία, Θεόδωρος, Έλενα και Ιωάννης, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.