ΤΡΙΠΟΛΗ. Στο ντέρμπι των εκπροσώπων της Γ' Εθνικής για την Γ' φάση του Κυπελλου Αρκαδίας ο Παναρκαδικός πήρε την πρόκριση επικρατώντας της ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ με 2-3 το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου.

Οι πράσινοι έτσι έγιναν η τέταρτη ομάδα μετά τον Πανθυρεατικό, τις Βρασιές (από τον δεύτερο όμιλο) και την Τεγέα που συμπληρώνουν την φάση των ημιτελικών του εφετινού θεσμού του Κυπέλλου Αρκαδίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό έπειτα από κόρνερ με τον Νάνο στο δεύτερο δοκάρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναρκαδικός είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τους αμυντικούς των κιτρινόμαυρων να διώχνουν την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή και τον έλεγχο του αγώνα με την ΑΕΚ Τρίπολης να βελτιώνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ αυτή την φορά για την ΑΕΚ Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου ο Βόρφι κε κεφαλιά έφερε στα ίσια το παιχνίδι για το 1-1.

Στο 65' ο Νίκος Λυμπερόπουλος εκμεταλέυτηκε ένα λάθος ελέυθερο του Μπροκάκη και μια αμυντική ολιγωρία κάνοντας με πλασέ το 1-2. Έξι λεπτά αργότερα και αφού πρώτα η ΑΕΚ Τρίπολης είχε απειλήσει με σουτ του Κοντογιαννόπουλου που πέρασε άουτ ο ίδιος παίχτης κέρδισε πέναλτι με τον Κολιόπουλο να το εκτελεί κάνοντας το 2-2.

Οι πανηγυρισμοί όμως της ΑΕΚ Τρίπολης κράτησαν ελάχιστα καθώς ένα λεπτό μετά ο Γιουκούδης με ένα σεντερφορίσιο τέρμα και με μια εξαιρετική κεφαλιά νίκησε του αμυντικούς των κιτρινόμαυρων και τον Μπροκάκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3.
Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Γ' φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στην ΑΕΚ Τρίπολης και τον Παναρκαδικό.

ΑΕΚ Τρίπολης: Μπροκάκης, Ρ. Πετρόπουλος, Γκαναράς, Α. Τσαλγιτζόπουλος, Καιάφας, Κακώνης, Σελεμίδης (Κολιόπουλος), Αρδάμης, Βόρφι (Μπούσγας), Κοντογιαννόπουλος, Κατής (Γ. Τσαλγιτζόπουλος).

Παναρκαδικός: Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Νάνος, Τσιώλης, Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (Καπετανάκης), Αντωνόπουλος (Γιουκούδης), Στασινόπουλος, Τρέσα, Καναβέτας (Μπινιώρης), Μπάρδος.