ΣΠΑΡΤΗ. Δημόσια συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων) στις 07-11-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως σε 7 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Συγκεκριμένα τα θέματα είναι τα εξής:

1ο Έκφραση θέσης σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών στο Δήμο Σπάρτης (σχετικό αίτημα πολιτών)

2ο Συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης.
Εισηγητής: κ. Σπυρίδων Μοιράγιας

3ο Περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης με τίτλο: «Κατεδάφιση ισόγειων προσκτισμάτων (αποθηκών) για την ανάδειξη του χώρου που αποδίδεται ως «Οικία της Ευρώπης», μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης
Εισηγητής: κ. Μιχαήλ Βακαλόπουλος

4ο Λήψη απόφασης για επιχορήγηση εκδρομής μαθητών Γ’ Λυκείου σχολικών μονάδων του Δήμου Σπάρτης
Εισηγητής: κ. Σπυρίδων Μοιράγιας

5ο Περί τροποποίησης του άρθρου 11 «Σύσταση Επιτροπών Δημοτικού Συμβουλίου» του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου.
Εισηγητής: κ. Σπυρίδων Μοιράγιας

6ο Αποδοχή χρηματοδότησης - Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 αναφορικά με εκλογική αποζημίωση υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης που συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019
Εισηγήτρια: κ. Γεωργία Δεδεδήμου

7ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση Ζημιών από θεομηνία στο Δήμο Σπάρτης», αναδόχου Σωτηράκου Πολυζώη.
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Καπονικολός