Γράφει ο Γιάννης Μητράκος*

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας γνωστοποιεί στα Μέλη και τους Φίλους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η 7η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 και με ώρα έναρξης 08:00 μ.μ. στο Κέντρο «ΚΕΦΑΛΑΡΙ» (υπερυψωμένο κατάστημα) του Θανάση και της Γεωργίας Χρηστακάκου.

Στοχεύοντας στην επανάληψη της περσινής μεγάλης επιτυχίας (6η ΓΙΟΡΤΗ) το Δ.Σ. αποφάσισε να μην υπάρχουν προσκλήσεις επί πληρωμή. Ο καθένας και η καθεμία θα έλθει με την παρέα του και θα πληρώσει το δικό του μενού. Θα χρειαστεί μόνο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση για την εξασφάλιση τραπεζιού.

Εγγύηση για μια όμορφη λαϊκή βραδιά είναι το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η ορχήστρα του Συλλόγου μας, το οποίο θα περιλαμβάνει τα καλύτερα τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη και όχι μόνο. Ο Σπύρος Κουτσοβασίλης, η Αθηνά Κοκκόλη, ο Στράτης Τριαναταφυλλόπουλος και η Ειρήνη Χριστοφυλλάκη στο τραγούδι, ο Κώστας Βεργυρής στο μπουζούκι, ο Κώστας Κατσέτος στα πλήκτρα, ο Μπάμπης Γούλας στην κιθάρα και ο Νίκος Σταματάκος στα κρουστά είναι αυτοί που θα φροντίσουν για ένα μοναδικό, κεφάτο, λαϊκό πρόγραμμα.

Καλούμε από τώρα όλα τα Μέλη και τους Φίλους μας να προγραμματίσουν την έξοδό τους εκείνο το βράδυ για να τιμήσουμε το μεγάλο λαϊκό μας βάρδο, να στηρίξουμε το Σύλλογό μας που έχει αποδείξει με τη μέχρι τώρα πορεία του το πολιτιστικό του βάρος και να τον ενισχύσουμε συμμετέχοντας στη λαχειοφόρο αγορά που θα διεξαχθεί. Ήδη κυκλοφορούν λαχνοί του 1€ από τα Μέλη του Δ.Σ. .
Το Δ.Σ. ευχαριστεί, δημοσίως κι εκ των προτέρων, όλα τα τοπικά ΜΜΕ που στέκονται ανιδιοτελείς αρωγοί σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου. Για την 7η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ θα επανέλθουμε με νεότερες ανακοινώσεις.

* Γραμματέας του Δ.Σ.