Λιμάνι Πειραιά. Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 18.00 – 20.30

Είσοδος ελεύθερη κατόπιν πρόσκλησης

Δήλωση συμμετοχής έως τις 5 Νοεμβρίου 2019

AΘΗΝΑ. Ο «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» σας προσκαλεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Pressenza «Η αρχή του τέλους των πυρηνικών όπλων». Η προβολή θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Πλοίο της Ειρήνης (Peace Boat), στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τη Συνθήκη Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία επικύρωσης από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η κυρία SAKASHITA Noriko, επιζήσασα (Hibakusha) της πυρηνικής βόμβας στην Χιροσίμα, η οποία επιβαίνει του Peace Boat, στα πλαίσια του «Global Voyage for a Nuclear-Free World: Peace Boat Hibakusha Project on the 102nd voyage».

Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση με το ελληνικό γραφείο της Pressenza και του Peace Boat στο πλαίσιο της 2ης Παγκόσμιας Πορείας για την Ειρήνη και τη Μη-βία.

Καθώς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Peace Boat για την επιβίβασή σας εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση, χρειάζεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2019, στο email: nikos@kosmosxorispolemous.gr.

Πληροφορίες: Νίκος Στεργίου | nikos@kosmosxorispolemous.gr | 6949401458