ΑΡΝΑ. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άρνας, Παναγιώτης Λαμπριανάκος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Άρνα», Νικόλαος Γάββαρης, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στην Άρνα στο πλαίσιο της 16ης «Γιορτής Κάστανου» που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 25-28 Οκτωβρίου.

«Η παρουσία πλήθους κόσμου, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, επισφράγισε την επιτυχία της διοργάνωσης», αναφέρουν κι ευχαριστούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Σπάρτης, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, τον Σύλλογο Απανταχού Αρνιωτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» και τα ΜΜΕ για τη στήριξή τους στην προετοιμασία, υλοποίηση και προβολή της διοργάνωσης.

Ευχαριστίες απευθύνουν σε όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στους Αρνιώτες παραγωγούς, στους κατοίκους της Άρνας και ειδικά στους εθελοντές που για πολλές ημέρες και ατελείωτες ώρες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η μοναδική εκδήλωση.