ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, στις 31.10.2019 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθησαν, στις 31.10.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αποθήκη αγροκτήματος ημεδαπού, μοτέρ γεώτρησης χωρίς όμως να τα καταφέρουν διότι έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΓΟΡΤΥΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 31.10.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, 59χρονος ημεδαπός, γιατί την 30.10.2019 το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ημεδαπής, αγροτικά προϊόντα.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθησαν, στις 31.10.2019 το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Συλλήψεως του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για ληστεία και κλοπή. Επιπλέον, σε βάρος του ενός (1) ανηλίκου εκκρεμούσε ακόμη ένα Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για ληστεία.

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 30.10.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 24 και 34 ετών, αντίστοιχα, για απάτη.

ΝΕΜΕΑ. Συνελήφθη, στις 31.10.2019 το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία και β) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή και απόπειρα εκβίασης.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 31.10.2019 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 44χρονη αλλοδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και β) Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών, για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 31.10.2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 30χρονη ημεδαπή, γιατί προχθές (30.10.2019) το πρωί αφαίρεσε από κατάστημα, πορτοφόλι ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα.

ΜΕΣΣΗΝΗ. Συνελήφθη, στις 31.10.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.