Το γκολ της νίκης για του Αρκάδες πέτυχε ο Χρίστος Τασουλής και πάλι με εκπληκτικό σουτ, μετά τα δύο γκολ που είχε πετύχει στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λαμία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας απείλησε στο 13' με την κεφαλιά του Jauregi, την οποία απομάκρυνε με πολύ μεγάλη δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το ίδιο έκανε στο σουτ του Crespi στο 19', ενώ στο 38' στη σέντρα του Κώτσιρα δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα Jauregi, Crpesi και Sito.

Στο ίδιο διάστημα ο Μιχαήλ έκανε τρεις επεμβάσεις, η μία εντυπωσιακή στο 23ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το εκπληκτικό γκολ του Τασουλή, στο 51ο λεπτό. Με αριστερό σουτ στο δεξί γάμα της εστίας του Πλατανιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης διαχιερίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, με τον Μιχαήλ να κρατάει το 1-0 σε τετ α τετ στο 79ο λεπτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά).
ΒΟΗΘΟΙ: Δημήτριος Σαμοϊλής (Αθηνών), Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Ματέους), Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Παπαδόπουλος (77′ Λουκίνας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Παναγιώτου, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (16′ Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65′ Δουβίκας), Χαουρέγκι.