Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σταματική Βουλουμάνου (Ματούλα)
Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ Σάμου τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 54χρονης Σταματικής Βουλουμάνου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευφροσύνη – Αλέξανδρος Διολέτης, η μητέρα της Αντωνία Βουλουμάνου, η εγγονή της Στέβη, τα αδέρφια της Αθανάσιος – Γεωργία Βουλουμάνου και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Ε. Πλευρίτη
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένη Ε. Πλευρίτη. Στο Μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Παναγιώτα, τα αδέρφια της Στρατήγω Πλευρίτη, Ζωίτσα – Παναγιώτης Σκόκος, Πολυτίμη Τσάχαλη, Νικόλαος – Ιωάννα Πλευρίτη και Ιωάννης Πλευρίτης, τα ανίψια της, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Μουντζούρης
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μουντζούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης – Κυριακή Μουντζούρη και Έλενα – Χρήστος Ζαραφωνίτης, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Δημήτριος, Αντώνης, Μαρία και Μαρία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Στέργιος Κ. Τσέλιος (Μπουλντοζιέρης)
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο μνημόσυνο του Στέργιου Κ. Τσέλιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή , τα παιδιά του Κώστας – Τζένη, Σοφία – Χρήστος Μιχαλόπουλος και Μαλαματή, τα αδέρφια του Στέλλα Μαυραγάνη και Βασιλική – Χρήστος Τσίκαρης, τα εγγόνια του Νίκη, Παρασκευή, Στέργιος, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστάθιος Βουνάσης
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστάθιου Βουνάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Ιωάννης Βουνάσης, Κωνσταντίνος – Ζωή, Πολυξένη – Παναγιώτης και Μαρία – Ιωάννης, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Δ. Τσαμπούκας
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νικώνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Δ. Τσαμπούκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή οι γονείς του Διονύσης – Μαρία, τα αδέρφια του Παναγιώτης και Γεωργία, οι θείοι του, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Δ. Μανιάτη «Η Παναγιώτα»
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Δ. Μανιάτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία – Χρήστος Τολκατσόπουλος , Ευαγγελία – Αθανάσιος Καρράς και Άννα – Δημήτριος Γόμπος, τα εγγόνια της Νατάσσα, Αλέξιος – Σπυριδούλα, Δήμητρα – Κυριάκος, Βάϊος, Βικτωρία και Παυλίνα, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Αν. Ζέρβας
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Αν. Ζέρβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελπίδα, τα παιδιά του Αναστάσιος – Νικολέτα και Μαρία, τα εγγόνια του Ελπίδα – Ειρήνη, Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ι. Πρεδάρης
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Πρεδάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Ιωάννης και Ευστράτιος, οι γονείς του Ιωάννης – Μαρία και Ευστράτιος – Τρυφωνία, τα αδέρφια του Ηλίας – Ιωάννα, Παναγιώτα – Γεώργιος, Στέλιος, Αθανάσιος – Σταυρούλα και Παναγιώτα, τα ανίψια του Λεωνίδας, Σοφία, Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.