«Πολιτικές διώξεις εναντίον στελεχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξαπέλυσε ο Νίκας»30-10-2019 11:22   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. «Κρεσέντο πολιτικών διώξεων έχει εξαπολύσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο επικεφαλής της Παναγιώτης Νίκας» αναφέρεται σε ανακοίνσωη της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου τατούλη.
«Συνεχίζοντας ανερμάτιστα τις ανεκδιήγητες πρακτικές του, που αναδύουν την μόνιμα φασίζουσα ιδεοληψία του, ο Π. Νίκας έχει επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών, καρατομώντας ικανά στελέχη της Περιφερειακής Διοίκησης και με απώτερο στόχο την αποψίλωση του σημαντικού έργου της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη» επισημαίνεται στην ανακοίνωση όπου γίνεται λόγος για συγκεκριμένο Προϊστάμενο της Περιφέρειας.

«Τελευταίο νοσηρό κρούσμα το «ξήλωμα» του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας κ. Ηλία Πανταζόπουλου και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία, απόφαση που τιμωρεί την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοσύνη ενός στελέχους της Διοίκησης με αποδεδειγμένη εμπειρία και με σημαντικό έργο στον τομέα αυτό.
Καλούμε τον κ. Νίκα να αλλάξει ρότα : Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι τσιφλίκι κανενός ηγεμονίσκου, που μαθημένος στην σιωπή της Δημαρχοντίας του, θέτει σε κίνδυνο την τροχιά της ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η Πελοπόννησος κατά την δύσκολη αυτή εννιαετία.
Οι εκκαθαρίσεις με πολιτικό πρόσημο δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν και μας γυρίζουν σε παλιές εποχές όπου ο εκάστοτε αχυράνθρωπος της εξουσίας χώριζε την αυλή του στους δικούς του και στους άλλους».

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:
«Η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης ήταν είναι και θα είναι μαχητικά απέναντι σε τέτοιες φθηνές ολοκληρωτικές νοοτροπίες προκειμένου να διασφαλισθούν πάνω από όλα τα συμφέροντα της Πελοποννήσου και των πολιτών της».                       

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ