ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε δυνατά το ματς. Στις πρώτες τρεις στημένες φάσεις είχε δύο ευκαιρίες, με κεφαλιές του Barrales (8', 28'), αλλά κυρίως ένα γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ στο 21' ο Suarez με προβολή πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 36' με τον Ασίγκμπα, αλλά οι κιτρινομπλέ δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν αυτό το ματς από τα χέρια τους.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Barrales με κεφαλιά έδωσε και πάλι του προβάδισμα στον Αστέρα. Με αυτό το γκολ ο επιθετικός της ομάδας έφτασε τα 27 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα στην Super League.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51', ο Τασουλής με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ και σημειώνοντας το 3-1. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 68' με τον Ρόμανιτς, λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε ο Δημούτσος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η τελευταία λέξη πάντως ανήκε και πάλι στον Αστέρα Τρίπολης, αφού μετά από σουτ του Munafo στο δοκάρι, ο Τασουλής με δεύτερο προσωπικό τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου).
ΒΟΗΘΟΙ: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος
(Κορινθίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος (82’ Κώτσιρας), Τασουλής, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια, Φερνάντεθ Μπόρχα (75’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (74’ Σίτο), Φερνάντεθ Μαρκ, Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ: (Άκης Μάντζιος): Κατσικάς, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Ντελ Πίνο (62’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (87’ Ράμος), Ρόμανιτς (74’ Σάλιαγκας), Δημούτσος, Τουράμ, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Βασιλογιάννης.