Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτης (Τάκης) Κ. Βύσσας
Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 81χρονου Παναγιώτη Κ. Βύσσα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Σμαράγδα, τα παιδιά του Κωνσταντίνος , Μαριλένα και Στέφανος, τα αδέρφια του Γιούλα Βάργα και Δημήτρης Βύσσας,ο εγγονός του Αδριανός και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ηλ. Ματσουκοπέτρος
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 3:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 92χρονου Γεώργιου Ηλ. Ματσουκοπέτρου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ηλίας και Παναγιώτης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Χρήστος Γεωργανές
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Γεωργανέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.


Γεώργιος Γεωργίου
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Γεωργίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο πατέρας του Βασίλειος , η σύζυγός του Νικολέτα, τα παιδιά του Αναστασία και Βασίλειος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Αθανάσιος (Σάκης) Π. Κουβαράκος
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου Π. Κουβαράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, η αδερφή του Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του.


Δημήτρης Κ. Θεοδωρακόπουλος
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτρη Κ. Θεοδωρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος – Έλλα, Μαρία και Γιώργος – Τζίνα, τα εγγόνια του Δημήτρης, Ντύλαν, Αγγελική, Σταυρούλα, Ελισάβετ, Αγγελική, Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Φάνης Μαστρογιαννόπουλος
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Φάνη Μαστρογιαννόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Δημήτριος Μαστρογιαννόπουλος και Μελαχρινή Κεχαγιά, τα αδέρφια του Γιαννούλα και Απόστολος , οι θείοι του, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.