ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Συνελήφθη, χθες (23.10.2019) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Συνελήφθη, χθες (23.10.2019) το απόγευμα, στη Μονεμβασία Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για απάτη και β) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απάτη κατ΄εξακολούθηση.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, χθες (23.10.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για ναρκωτικά και κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, χθες (23.10.2019) το πρωί στην Κόρινθο Κορινθίας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 54 και 33 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.