18ος Διασυλλογικός Αγώνας «Γύθειο 2019»

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Ε.Ι.Ο., διοργάνωσε με επιτυχία τον 18ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΓΥΘΕΙΟ 2019» για σκάφη OPTIMIST και LASER4,7. Συμμετείχαν 54 αθλητές από 6 ομίλους.

Η αγωνιστική ομάδα αποτελούνταν : από 3 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7: την Μπουτεράκου Σοφία, τον Πολυμενάκο Μιχάλη και τον Σεβεράκ Πρόσπερ και από 10 αθλητές στην κατηγορία Optimist : Γούλα Βαΐα, Γούλα Κωνσταντίνο, Δημακάκο Δημήτριο, Ξανθάκο Αναστάσιο, Παναγάκη Σωτήρη, Παπαδάκο Θωμά, Πολυμενάκου Κάτια, Σιγουλάκη Αλεξάνδρα, Σιγουλάκη Αλέξανδρο και Σιγουλάκη Ελένη.

Τα έπαθλα νίκης που κατέκτησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας είναι:

Στην κατηγορία Laser 4.7:

Σοφία Μπουτεράκου 1η στην κατηγορία κοριτσιών

Μιχάλης Πολυμενάκος 3ος στην κατηγορία αγοριών

Στην κατηγορία optimist:

Ελένη Σιγουλάκη 1η στην κατηγορία κοριτσιών.

Βαΐα Γούλα 2η στην κατηγορία κοριτσιών.

Αλεξάνδρα Σιγουλάκη 3η στην κατηγορία κοριτσιών

Δημακάκος Δημήτρης: 3ος στην κατηγορία αγοριών

Πολυμενάκου Κάτια:2η στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή μας κ. Μουγάκο Στέφανο. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου και εκπρόσωπο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας Παράρτημα Γυθείου κ. Κωνσταντίνο Γραφάκο.

Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές και τους Ομίλους για τη συμμετοχή τους, τους χορηγούς του Ομίλου μας για το έτος 2019 κι όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση του αγώνα.»

Την τελετή απονομής των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος Γ΄, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Ελένη Δρακουλάκου, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Πουλικάκος Λεωνίδας, ο Εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ο. Έφορος Νοτίου Ελλάδας κ. Δημήτριος Κακαλίκας , ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Τζεφεράκος ενώ ο βουλευτής κ. Νεοκλής Κρητικός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή και δεν παραβρέθηκε λόγω της ομιλίας του σε εκδήλωση.