ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, στις 21.10.2019 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Κορινθίας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 20, 25 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί οδηγούσαν όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ αυτό όπως προέκυψε είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και προήλθε στην κατοχή τους έναντι αμοιβής από άγνωστο άτομο. Σε έρευνα που έγινε σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε -5- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 21.10.2019 το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Κορινθίας, 41χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 22.10.2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 21.10.2019 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων Κορινθίας, 36χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.