Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σπάρτης

Διευθέτηση των πάγιων αιτημάτων όπως η δημιουργία του Μουσείου Σπάρτης, του νέου νοσοκομείου, το θέμα των πανεπιστημιακών σχολών, καθώς και η βελτίωση του οδικού δικτύου.24-10-2019 09:27   

ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο νέο Δημαρχείο Σπάρτης σύσκεψη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον νέο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Διοίκησης του Επιμελητηρίου προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Δήμαρχο για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και του νομού γενικότερα και τις προτάσεις επίλυσής τους, καθώς και να συζητηθούν τρόποι συνεργασίας του Επιμελητηρίου Λακωνίας με το Δήμο Σπάρτης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα υποδομών της Σπάρτης και του νομού γενικότερα. Συζητήθηκε η ανάγκη της συνεργασίας όλων των φορέων της Λακωνίας, αλλά και της ενεργοποίησης της ομογένειας και όλων των επιφανών Λακώνων πολιτών για την διευθέτηση των πάγιων αιτημάτων όπως η δημιουργία του Μουσείου Σπάρτης, του νέου νοσοκομείου, το θέμα των πανεπιστημιακών σχολών, καθώς και η βελτίωση του οδικού δικτύου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και έκλεισε με την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με κύριο άξονα κοινές δράσεις για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της επίλυσης των προβλημάτων του νομού.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ