Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την απάντηση του Πρωθυπουργού της Βρετανίας κ. Boris Johnson στην επιστολή του Δημάρχου Σπάρτης κυρίου Πέτρου Δούκα.

Dear Mayor, Dear Petros

Thank you for your letter to our Prime Minister. I have been asked to reply on his behalf to your kind invitation to visit the City of Sparta. The Prime Minister has always been interested in the history of your great city and people. As you will know, the Prime Minister’s diary is quite demanding but if it ever allowed, he would be delighted to visit. As I would again; when the next opportunity arises!

Sincerely,

Kate Smith

Ακολουθεί η μετάφραση της επιστολής:

Αγαπητέ Δήμαρχε, Αγαπητέ Πέτρο

Σας ευχαριστούμε θερμά για το γράμμα σας στον Πρωθυπουργό μας. Μου ζητήθηκε να απαντήσω εκ μέρους του στην πρόσκλησή σας για την επίσκεψη στην πόλη της Σπάρτης. Ο Πρωθυπουργός ενδιαφερόταν πάντα για την ιστορία της σπουδαίας πόλης σας και των σπουδαίων ανθρώπων της. Όπως θα γνωρίζετε, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού είναι αρκετά απαιτητικό, αλλά αν του το επιτρέψει ο χρόνος θα ήταν ευτυχής να σας επισκεφτεί. Όπως και εγώ, με την επόμενη ευκαιρία που θα προκύψει.

Ειλικρινά,

Kate Smith

Πρέσβης