Αναπτύσσεται το Κοινωνικό Φροντιστήριο στη Σπάρτη19-10-2019 09:21   

ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία ξεκίνησε από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σπάρτης για τη σχολική χρονιά 2019 – 2020.
Τα τμήματα που λειτουργούν, απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται στις αίθουσες του 2ου Λυκείου Σπάρτης κατά τις απογευματινές ώρες.
H Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάρτης κ. Γ. Ζαχαράκη ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ότι μπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, στη διεύθυνση Ευαγγελιστρίας 85-87 στο δεύτερο όροφο, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επειδή το προσφερόμενο πρόγραμμα γίνεται βάσει των ειδικοτήτων των εθελοντών καθηγητών, ενδε΄χεται να μην καλύπτονται οι μαθητές σε όλα τα μαθήματα που θα ζητηθούν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ξεκίνησαν μαθήματα φυσικής, χημείας, κοινωνιολογίας, έκθεσης, αρχαίων ελληνικών, ιστορίας, κοινωνιολογίας, αρχών οικονομικής θεωρίας, αγγλικών.

Η Αντιδήμαρχος καλεί όσους  μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μαθήματα πληροφορικής και μαθηματικών, καθόσον υπάρχει ζήτηση από τους μαθητές. Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στην ανωτέρω διεύθυνση και στα τηλέφωνα 27310 – 22226 (εσωτ.120,121,122,123)

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ