Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Πολυχρόνης Γεωργιάδης
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 36χρονου Πολυχρόνη Γεωργιάδη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή οι γονείς του Μαρία –Νίκος, τα αδέρφια του Αλεξάνδρα - Θεόδωρος, Φίλιππος και Ράνια, ο παππούς και η γιαγιά του Νικόλαος – Ουρανία, τα ανίψια του Μαρία και Δήμητρα, τα ξαδέρφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.


Σωτήριος Δ. Περγαντής
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σωτήριου Δ. Περγαντή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του , τα παιδιά του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννης Λ. Στρατηγάκης
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Λ. Στρατηγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Λύσανδρος και Ευγένιος, τα αδέρφια του Θωμάς – Ελένη, τα εγγόνια του , τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.


Ευγενία Π. Κυριακούλια
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Π. Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα – Δημήτριος, Μαρία – Ιωάννης και Δημήτριος – Μαρία, τα εγγόνια της Ιωάννης, Παναγιώτης, Ευαγγελία, Σωτήριος, Ευγενία, Κωνσταντίνα, Παναγιώτης , Νίκη και οι λοιποί συγγενείς της.


Σοφία Αν. Νικόλαρου
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Αν. Νικόλαρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Ασπασία Κ. Κανελλοπούλου (Χήρα)
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ασπασίας Κ. Κανελλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ελένη Κανελλοπούλου και Κωνσταντίνος – Παρασκευή Παινέση, τα αδέρφια της Ιωάννης Κοπίτας και Ρίνα Κοπίτα, τα εγγόνια της Ασπασία – Μαρία, Έφη – Παναγιώτης, Ασπασία- Παναγιώτης, Παναγιώτης, Γεωργία –Βασίλης, τα εγγόνια της Κώστας, Κατερίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Ανδρέας Ι. Τσέρτος
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Ι. Τσέρτο. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ευανθία Γ. Χριστάκου (Χήρα)
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευανθίας Γ. Χριστάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Παναγιώτης Γκουτέλας
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γκουτέλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Θεόδωρος – Αναστασία και Νικόλαος – Δήμητρα, τα εγγόνια του Ιωάννα, Παναγιώτης, Παναγιώτης, Μαρία και Κωνσταντίνα, τα αδέρφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Παρασκευάς Κ. Αλεβετσοβίτης
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παρασκευά Κ. Αλεβετσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ρηγίνα, τα παιδιά του Παναγιώτα – Θέμης Αλεπάκος και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του Ηλίας – Αλεξάνδρα Αλεβετσοβίτη και Χρυσάνθη – Ηλίας Μανδραπήλιας, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.