Έκτακτα μέτρα για όσους χρωστούν στην Δ.Ε.Υ.Α.Σ.17-10-2019 13:33   

ΣΠΑΡΤΗ. Την πρόθεσή του να εξυγιάνει τα οικονομικά της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. φαίνεται να έχει ο νέος πρόεδρος, κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, που υπογράφει προειδοποιητική ανακοίνωση προς όσους οφείλουν στην εταιρία ύδρευσης της Σπάρτης.

Χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου απευθύνεται στους Δημότες και τους προτρέπει να προσέλθουν το συντομότερο δυνατόν στα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους ή να προβούν σε ρύθμισή τους. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρία θα αποστείλει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και θα προχωρήσει και σε διακοπή της ύδρευσης.

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

«Συνδημότες,

Τα κοινωνικά αγαθά που παράγει η ΔΕΥΑΣ, όπως είναι το νερό ύδρευσης, η διαχείριση των οικιακών αποβλήτων και η αποτελεσματική λειτουργία του δικτύου απορροής των όμβριων υδάτων στον οικιστικό χώρο του Δήμου, έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και απαιτούν πρωταρχικά, την λειτουργική και οικονομική βιωσιμότητα της Δημοτικής Επιχείρησης.

Προκειμένου να αναταχθεί η διαχρονική παθογένεια της εισπραξημότητας των οφειλών προς την ΔΕΥΑΣ από τους χρήστες των υπηρεσιών και αγαθών, να αποφευχθεί η επιβολή οικονομικών κυρώσεων και επιβαρύνσεων, αλλά και να εμπεδωθεί το περί δικαίου αίσθημα στους Δημότες καταναλωτές, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ ενημερώνει τους οφειλέτες πελάτες της, να προσέλθουν το ταχύτερων δυνατόν και σε κάθε περίπτωση μέχρι 31-12-2019 σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 145 Α’) άρθρο 6 να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Σε διαφορετική περίπτωση η ΔΕΥΑΣ είναι υποχρεωμένη να προβεί στην αποστολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο Ταμείο και να διακόψει την παροχή ύδρευσης, επιβάλλοντας τις πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις.»

Ετικέτες: ΔΕΥΑΣ Οφειλές Θεμιστοκλής Πατσιλίβας
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ