ΣΠΑΡΤΗ. Μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου από τα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών Νόησις. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Menelaion, γέμισε με ανθρώπους τους πόλης της Σπάρτης, κυρίως μαμάδες που παρακολούθησαν την δημοσιογράφο Ράνια Θρασκιά που μίλησε για τον γονεϊκό ρόλο και για την πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολικό περιβάλλον. Η κυρία Θρασκιά που εκτός από την πορεία της στον τηλεοπτικό χώρο έχει πλούσιες σπουδές στα παιδαγωγικά και την ψυχολογία διατηρεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης».

Στην εκδήλωση των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών Νόησις, παρεβρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός και ο Δήμαρχος της Σπάρτης, κύριος Πέτρος Δούκας.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Δήμαρχος της πόλης μίλησε στην κάμερα του notospress για δήλωσε την πρόθεση του, ο Δήμος να σταθεί αρωγός στην ενημέρωση γονέων αλλά και εκπαιδευτικών για τα θέματα που συζητήθηκαν στην εκδήλωση και την ίδια στιγμή αναφερόμενος το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, προέτρεψε τα νέα ζευγάρια να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από την εκδήλωση αλλά και τις δηλώσεις της Διευθύντριας των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών Νόησις, κυρίας Νικολέττας Παπαδοπούλου, της κυρίας Ράνιας Θρασκιά και του Δημάρχου Σπάρτης κυρίου Πέτρου Δούκα.