ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 10.30πμ, η Ράνια Θρασκιά, καλεσμένη των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών Νόησις, έρχεται σε μια λαμπερή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Menelaion, δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου, με σκοπό να μας μιλήσει και να μας προετοιμάσει για την είσοδο του παιδιού στο σχολείο για πρώτη φορά, την αποχώριση του παιδιού από την οικογένεια, την είσοδο του νηπίου στην Α΄ δημοτικού και το πως οι γονείς πρέπει να διαχειριστούν ομαλά την μετάβαση του παιδιού από τις καλοκαιρινές διακοπές, την ανεμελιά και την διασκέδαση στην καθημερινότητα, το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν προκειμένου να έχουμε μια όμορφη, ήρεμη και κυρίως εποικοδομητική χρονιά.

Για όλα αυτά αλλά και για ακόμα περισσότερα θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε, από την κυρία Ράνια Θρασκιά και η ίδια να σας κατευθύνει προσφέροντάς σας τις καταλληλότερες και πρακτικότερες συμβουλές!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα πλούσιος μπουφές με ροφήματα, σνακ, γλυκά και αναψυκτικά θα είναι διαθέσιμος για το κοινό που θα παρευρεθεί καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσής μας είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα γονέων με συντονίστρια την κυρία Θρασκιά όπου μέσα από την αλληλεπίδραση με την ομάδα θα δοθεί η ευκαιρία στους γονείς να μοιραστούν τις εμπειρίες και τα βιώματα τους, να μιλήσουν για τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, να κατανοήσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους, να αποκτήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας που διαθέτουν.

Λίγα λόγια για την Ράνια Θρασκιά…

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

Μετά το πέρας των σπουδών της, παρακολούθησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας με τίτλο: «Ψυχολογικές παρεμβάσεις στη νοητική υγεία, Ευρωπαϊκές προοπτικές». Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy). Ακολούθως ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Επιπλέον είναι συγγραφέας του Βιβλίου «Κοιτάω Μπροστά».

Για δήλωση ενδιαφέροντος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Κέντρου : 27310-20793 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook : Noisis