Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευστράτιος Δ. Ζαβάκος
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστράτιου Δ. Ζαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Όλγα, τα παιδιά του Δημήτρης – Κάρυ Ζαβάκου και Δήμητρα – Γιώργος Μέξης, τα αδέρφια του Παναγιώτης- Ευθυμία Ζαβάκου, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γεώργ. Σταθόπουλος
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντή του Κυρίου στη Πλατάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γεώργ. Σταθόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Γεώργιος και Αικατερίνη – Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του, Βασιλική και Νίκη, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Ν. Γρίβας
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Ν. Γρίβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Νίκος- Αναστασία, Κώστας και Βασίλης, τα εγγόνια του Χριστίνα-Μαρία και Γιώργος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ειρήνη Σ. Ψυχογιού
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ειρήνης Σ. Ψυχογιού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σπύρος Ψυχογιός, Πετρούλα- Σωτήρης Σπυρόπουλος, Γιάννα – Τάκης Κοντάκος και Μαρία-Θεόδωρος Μαυρομίχαλος, τα αδέρφια της Χρήστος – Δήμητρα Αλοίμου, τα εγγόνια της Σωτήρης, Αδαμαντία, Γιάννης, Χρήστος, Δημήτρης και Άγγελος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σωτήριος Π. Καρούνος
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σωτήριου Π. Καρούνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη Βαχαβιώλου,η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Παναγιώτης – Χαρά Καρούνου, Παναγιώτα Καρούνου, Πέτρος – Ιωάννα Καρούνου και Νίκη- Παναγιώτης Βλαχάκος, τα εγγόνια του Ιωάννα, Σταματική, Δημήτρης και Παρασκευή, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Κ. Αμανατίδης
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κ. Αμανατίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Σπυρίδων – Κωνσταντίνα Αμανατίδη, Αναστασία (χήρα) Θέμη Αμανατίδη, Βασιλική (χήρα) Ιωάννη Αμανατίδη και Αριστομένης Οικονόμου, τα τέκνα του Χριστίνα - Γεώργιος Κοκκίνης, τα εγγόνια του Παναγιώτης – Βικτώρια και Μαγδαληνή, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Δέσποινα Βαζένιου
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δέσποινας Βαζένιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσυχή τα παιδιά της Γεώργιος – Μάρθα Βαζένιου και Μαρία – Σπήλιος Χατζηπετράκος, τα εγγόνια της Δέσποινα Βαζένιου, Παναγιώτα – Γιώργος Βίλλιας, Γιώργος – Μαρία Χατζηπετράκου και Δέσποινα – Νίκος Σακελλάρης, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νίκος Φλώρος
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασαρά τελείται το τριετές μνημόσυνο του Νίκου Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αργυρώ – Παναγιώτης Γεωργιάδης, τα ανίψια του Νικολέττα – Ηλίας Ροζακλής, Παντελία – Ιωάννης Βαλιώτης και Κατερίνα Γεωργιάδη, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.