ΒΛΑΧΙΩΤΗ.Ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχθηκε την Καλαμάτα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου σε φιλικό ματς στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.
Οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τους τις δυο ήττες στο πρωτάθλημα σε Βάρδα και Σπάρτη και με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Καλιτζάκη, πήραν την νίκη επί της πρωτοπόρου της Football League, Καλαμάτας, μιας ομάδας με μεγάλη δυναμική που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία.

Στην αρχική ενδεκάδα, ο Βασίλης Βούζας παρέταξε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν και κάποιοι βασικοί. Ο τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη Γιάννης Καλιτζάκης από την άλλη, στο πρώτο του ματς στον πάγκο της ομάδας της Λακωνίας, ξεκίνησε με τη βασική ενδεκάδα.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Δωματά στο 23’ και Γραμματικού στο 53’. Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ η Καλαμάτα μείωσε στο 80’ με τέρμα του Στεργίδη.

Διαιτητής: Λιάρος

Βοηθοί: Ρουσλάν, Βαχαβιώλος

Αστέρας Βλαχιώτη: (Γιάννης Καλιτζάκης): Πονηρός (36′ Τρακάκης), Κουρτέσης (33′ Μαργαρίτης), Διαμαντάκης, Τσούπρος (35′ Σνιεγκ), Μπριλάκης (46′ Χρήστου), Αρώνης (46′ Λεϊμονίτης), Αναστασόπουλος (71′ Αναγνωστόπουλος), Δωματάς (38′ Τριανταφύλλου), Ζαΐμι, Νέρες (46′ Γραμματικός), Πούτσι (46′ Πόνσε).

Καλαμάτα: (Βασίλης Βούζας): Κασωτάκης (57′ Τσίγαρος), Γκελκέρια (55′ Τσουβαλτσίδης), Κωνσταντινόπουλος, Τσαλταπασίδης (55′ Μάκος), Τσιβελεκίδης (55′ Ιντζίδης), Ακριστινέι (46′ Ρουμελιώτης), Δήμος (55′ Ζαχαρόπουλος), Οσμάναγκιτς (55′ Βουκμίροβιτς), Χαρλέπας (55′ Μπάμπης), Καζβιρόπουλος (54′ Στεργίδης), Γεωργόπουλος (55′ Αλεξόπουλος).

Να θυμίσουμε ότι την ερχομένη Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 16:00 η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη υποδέχεται την ομάδα του Ναυπλίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη η ομάδα της Καλαμάτας ταξιδεύει στη Λάρισα για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου για την 3η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.