ΛΑΚΩΝΙΑ. Στις 22-24 Φεβρουαρίου 2020, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά η έκθεση Detrop Boutique από τη ΔΕΘ HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 9η “ARTOZYMA” Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων και την έκθεση Αρωματικών - Φαρμακευτικών Φυτών και Υπερτροφών “ΗΕRBAL EXPO” (21-23/2).

Η έκθεση παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών.

Η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ. τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού.
Στην Detrop Boutique 2020 θα πραγματοποιηθεί το θεµατικό σαλόνι CHEESE n’ WINE, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις ποικίλων τυριών µε τη συνοδεία κρασιού. Μετά τις επιτυχημένες εµφανίσεις του 2016 και 2018, οι δυο κλάδοι καθιερώνονται πλέον και θα παρευρεθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, µε αναβαθμισμένη παρουσία. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν διαφορετικά είδη τυροκομικών προϊόντων και με τη συνοδεία αρτυμάτων, αλειµµάτων, αποξηραμένων φρούτων κλπ θα παρουσιαστούν μέσα από το CHEESE n’ WINE BAR συνδυασμένα µε το κατάλληλο κρασί, δημιουργώντας νέα γαστρονομικά μονοπάτια.

Πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων θα πλαισιώσουν την έκθεση όπως η δημιουργία του “DELICIOUS GROCERY”, ενός μοντέρνου μπακάλικου στολισμένου με τα προϊόντα των παραγωγών - εκθετών με live παρουσιάσεις γευσιγνωσίας, καθώς και το θεματικό σαλόνι “BEER & COLD CUTS” όπου θα γίνει μια εκτενέστερη γνωριμία με τον κόσμο της μπίρας. Όλο το τριήμερο θα γεμίσει με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις των ελληνικών μικροζυθοποιίων και ελληνικών εξαιρετικών αλλαντικών και άλλων συνοδευτικών προϊόντων.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να συμμετάσχει στην εν λόγω έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.
Το Επιμελητήριο θα λάβει την τελική απόφαση για τη συμμετοχή και τον τρόπο της επιχορήγησης μετά τη λήψη των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εφόσον υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον απ τα μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.