TΡΙΠΟΛΗ. ΟΑστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League σε ένα παιχνίδι με τις δικές του ξεχωριστές παραμέτρους από βαθμολογικής πλευράς για τις δύο ομάδες.
Ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση την περσινή σεζόν όπου και κέρδισε 0-3 στη Τρίπολη και άνοιξε την πόρτα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος παραδοσιακά δυσκολεύεται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" κόντρα στους κιτρινομπλέ.

Μάλιστα ο Αστέρας Τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα σε εκείνο το απίστευτο παιχνίδι της 4ης Μαρτίου του 2018 με σκορ 3-2 όπου και ουσιαστικά αποτέλεσε το κύκνειο άσμα των ασπρόμαυρων για τον τίτλο που πήρε τελικά η ΑΕΚ εκείνη την χρονιά με την αρκαδική ομάδα να βγαίνει στην Ευρώπη με το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε εκείνη την τρομερή αναμέτρηση ο Αστέρας Τρίπολης είχε προηγηθεί με τον Κυριακόπουλο στο 17' με τον Κάμπος να ισοφαρίζει στο 38' και τον Τόνσο να δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 53'. Ο Πρίγιοβιτς στο 96' με πέναλτι έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσια με τους κιτρινομπλέ να κρατούν το καλύτερο για τέλος καθώς ένα λεπτό μετά και με την σέντρα ο Γιάννης Κώτσιρας με ένα καταπληκτικό σλάλομ άφησε στον Ιγκλέσια και αυτός με buzzer beater γκολ έγραψε το τελικό 3-2.

Το τέλος εκείνου του εξωπραγματικού αγώνα έφερε εκτός από πανηγυρισμούς στην πλευρά της αρκαδικής ομάδας ένταση στη φυσούνα με πρωταγωνιστές τον Καλτσά και τον Κωνσταντινίδη αλλά και θυελλώδεις συνέντευξη τύπου με πρωταγωνιστή τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ Ράσβαν Λουτσέσκου.

Πηγή: arcadiaportal