ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε εμφύλιο εξελίσσεται η αντιπαράθεση Νίκα – Τατούλη, φανερά φορτισμένη από την εκλογική κόντρα αλλά και διαποτισμένη από ασίγαστο πάθος και από τις δύο πλευρές. Ειρωνείες, δηκτικά σχόλια, καταγγελίες, μεθοδεύσεις, δημόσιες αναφορές, προσωπικές επιθέσεις κ.α. είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν οι πολίτες της Πελοποννήσου.
Προ ημερών στη συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου κορυφώθηκε η κόντρα με τους δύο άνδρες να κοντράρονται με πρωτοφανή ένταση.
Την ώρα που και οι δύο πλευρές έδειχναν κι ενδεχομένως ένιωθαν ότι αδικούνται ακούσαμε τον Πέτρο Τατούλη να λέει στον Περιφερειάρχη ότι είναι «ντροπή του…» να αναφέρεται σε αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσαρμοστεί στον ρόλο της. Από την άλλη ο Παναγιώτης Νίκας, οργισμένος, είπε στον απελθόντα Περιφερειάρχη ότι «αν ανοίξει το στόμα του θα τον λούσει για τα 9 χρόνια» διοίκησής του. Μάλιστα τόνισε ότι το «πολιτικό σύστημα» ξέβρασε τον Πέτρο Τατούλη. Την επόμενη ημέρα ο Πέτρος Τατούλης κάλεσε τον Παναγιώτη Νίκα, αποκαλώντας τον «μπαγάσα» να μην κομπάζει όταν υπογράφει έργα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής.