ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού), Γαστρονομίας και Οίνου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), Φάληρο, από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2019. Αποτελεί την πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες:

Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός

Β’ Ενότητα Γαστρονομία, Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα Β2Β συναντήσεων με επιχειρήσεις από το εξωτερικό που ασχολούνται με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με τουριστικά γραφεία εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα και πολλούς επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με την παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και θα υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης σε κάθε θεματολογία. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι περιοχές που δραστηριοποιούνται στον θεματικό τουρισμό με την παρουσία κοινού, επαγγελματιών, travel agencies και δημοσιογράφων όπου δύναται να παρουσιάσουμε την περιοχή μας με ομιλία και video παρουσίαση. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων γαστρονομίας θα πραγματοποιηθούν events γευσιγνωσίας ανά περιοχή από εξειδικευμένους chef στον χώρο εστίασης της έκθεσης, ο οποίος θα στηθεί σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ και υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής μας με την παρουσίαση εδεσμάτων με λακωνικά προϊόντα.

Το κόστος συμμετοχής, σύμφωνα με την προσφορά που εξασφάλισε το Επιμελητήριο για τα μέλη του είναι 100€/τμ με ΦΠΑ. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο εξοπλισμός (γραφεία, καρέκλες, μοκέτα, πρίζες, φωτισμός, μετόπη)

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή μελών του στην έκθεση. Το ποσό της επιχορήγησης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν και τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Στην αίτηση θα πρέπει να αναγραφεί το σύνολο των τετραγωνικών που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση. Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ενημερωθούν οι αιτούντες για το τελικό κόστος συμμετοχής τους. Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής που θα της αντιστοιχεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη.