ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο 4ο Επιστημονικό Forum με τίτλο «Ογκολογία Quo Vadis» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 - 6 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Limeni Village, στο Λιμένι Αρεόπολης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συζητηθούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε βασικούς τομείς της ογκολογίας αλλά και τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιατρικός κόσμος και τα οποία ξεφεύγουν από τα συνήθη περιεχόμενα άλλων ιατρικών συνεδρίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εισηγητές του συνέδριου πρόκειται να παρουσιάσουν τον προβληματισμό και τις προοπτικές σε θέματα που σχετίζονται με την πρόοδο σε διάφορους τομείς, την εξέλιξη της επιστήμης, την αύξηση της χρήσης της τεχνολογίας αλλά και τις προκλήσεις της ηθικής του σύγχρονου ανθρώπου, ασθενούς ή επαγγελματία υγείας.

Το αντικείμενο του συνεδρίου και των ομιλιών αφορά στην πρόληψη του καρκίνου, στις σχέσεις ιατρών και ασθενών, στα δικαιώματα ασθενών και των φροντιστών τους, στη θεραπεία και τις εξελίξεις της στα περισσότερα νεοπλασματικά νοσήματα, στα οικονομικά που αγγίζουν την υγεία και μια πρόβλεψη για το μέλλον που διαγράφεται.

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας αναφέρει: «Με αυτές τις σκέψεις κατά νου, ευελπιστούμε πως τόσο οι συνάδελφοι ιατροί όσο και το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από σημαντικά ζητήματα της ογκολογίας του αύριο αλλά και της καθημερινής κλινικής πρακτικής».