Ξεκινά το κλάδεμα των πεύκων στα Υψηλά Αλώνια02-10-2019 09:30   

ΠΑΤΡΑ. Aπό  τη  Δευτέρα  07/10/2019  και  για  όσο  διάστημα  χρειαστεί (περίπου δεκαπενθήμερο),  το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων  θα πραγματοποιεί  εργασίες κλαδέματος  των  πεύκων  που  βρίσκονται  περιμετρικά  της  πλατείας  Υψηλών  Αλωνίων  με καλαθοφόρα οχήματα, με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών και γενικά τον καλλωπισμό της πλατείας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τη συμβολή των οδών Σισίνη και Υψηλών Αλωνίων με κατεύθυνση προς  την οδό Αθ. Διάκου και θα προχωρούν σταδιακά, ενώ θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, η στάση και η στάθμευση στις αντίστοιχες οδούς με απόφαση της Τροχαίας Πατρών.

Παρακαλούνται  οι  ιδιοκτήτες  των  καταστημάτων  της  πλατείας  να  συμβάλλουν  στη διευκόλυνση   των   εργασιών,   απομακρύνοντας   από   την   πλατεία   κατά το εν λόγω   χρονικό διάστημα,  κάθε  είδους  αντικείμενο  που  μπορεί  να  παρεμποδίσει  τις  εργασίες  ή  να  υποστεί ζημιές  απ’  αυτές,  όπως  κατασκευές,  τραπεζοκαθίσματα,  ψυγεία  και  καλώδια  ρεύματος.  Ο Δήμος Πατρέων δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκληθούν σε τέτοιου είδους κατασκευές και αντικείμενα επί της πλατείας  και περιμετρικά αυτής.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι   και   οι   διερχόμενοι   να   δείξουν   κατανόηση   και   να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εργαζομένων προκειμένου να μην παρεμποδίζονται οι εργασίες.

Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν κατά τις ημέρες εργασίας σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών σταθμευμένα οχήματα και να αποφεύγουν τη στάση και στάθμευση στις οδούς που απαιτείται για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες.

Ετικέτες: Υψηλά Αλώνια Πάτρα Κλάδεμα
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ