«Πολίτες δύο ταχυτήτων…»

Πολίτης προφανώς αγανακτισμένος γράφει:
«Ανεξέλεγκτοι οι ρομά χτίζουν παράνομους καταυλισμούς στην Μαγούλα. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι ενημερώνουν τις αρχές αλλά ο κρατικός μηχανισμός όπως ο Δήμος η Πολεοδομία, η Υγειονομική υπηρεσία, είναι άφαντοι. Μάλλον είμαστε πολίτες δύο ταχυτήτων…»


«Μας έριχνε τα λούπινα στην τσέπη…»

Ο Ηλίας Ρόρρης φανερά συγκινημένος από το άρθρο του Βαγγέλη Μητράκου γράφει:
«Φίλε Βαγγέλη σε ευχαριστώ που περνώντας με από το στενό δρομάκι της ανάμνησης με γύρισες πίσω 70 και κάτι χρόνια όταν πρωτοθυμάμαι την Παναγιώτα να διαλαλεί τα στραγάλια τον πασατέμπο και τα λούπινα που μας τα έριχνε στην τσέπη ενώ τα στραγάλια και τον πασατέμπο τα πουλούσε με το χωνάκι. Δεν τη θυμάμαι να έλειπε ποτέ από τη γωνία μπροστά στο φαρμακείο του Γεωργίου με οτιδήποτε καιρό χειμώνα καλοκαίρι με τη φου - φού και την ασετιλίνη. Ο τίτλος «Παναγιώτα της Σπάρτης» της ταιριάζει και επάξια τον κέρδισε και η μνήμη της είναι ανεξίτηλα χαραγμένη στη ζωή μου εκείνα τα χρόνια στη Σπάρτη».
Φιλικά Ηλίας από Αυστραλία.


«Για ποια κοινή ησυχία μιλάμε…»

Απόλυτα αγανακτισμένος πολίτης γράφει:
«Είναι δυνατόν, στο κέντρο της Σπάρτης, κάθε γιορτή και πανηγύρι να σηκώνεται η πόλη στο πόδι από μουσικές και φωνές; Δεν γνωρίζουν οι υπεύθυνοι ότι υπάρχουν κατοικίες στο κέντρο της πόλης; Αναρωτιέμαι οι κανονισμοί κοινής ησυχίας δεν ισχύουν και τι κάνουν τα Ξενοδοχεία για τους πελάτες τους…»


«Έπαρση παντού..;»

Συμπολίτισσα που υπογράφει με αρχικά Γ.Κ. γράφει:
«Λίγη προετοιμασία στην τελετή του Σπάρταθλον δεν θα έβλαπτε. Θα διευκόλυνε όλους και κυρίως τους τιμώμενους να παρακολουθήσουν… Και λιγότερη έπαρση πάλι δεν θα έβλαπτε… Άλλο σημαία άλλο μεταφράστρια…»