Αγωνιστική δράση αποτέλεσε γεγονός την Κυριακή σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Παναρκαδικού να ταξιδεύει στη Ρόδο και να φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Μια αναμέτρηση στην οποία γνωρίζοντας τη δυσκολία χωρίς άγχος η Αρκαδική ομάδα θα προσπαθούσε να διεκδικήσει ότι καλύτερο από το ματς. Αγωνιστικά η αναμέτρηση βρήκε καλύτερους και πιο ουσιαστικούς τους «γηπεδούχους» στο ξεκίνημα, να σημειώνουν ένα γρήγορο τέρμα και να παίρνουν σημαντική ώθηση για την τελική επικράτηση.

Οι «γηπεδούχοι» αποδείχθηκαν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναρκαδικό ωστόσο να προσπαθεί στο ματς και να καταφέρνει να δημιουργήσει κάποιες κλασικές στιγμές που όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στο ματς.

Δυνατά οι «γηπεδούχοι» στο ξεκίνημα…

Η Ρόδος είναι γεγονός ότι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ. Μπορεί να μην ήρθε αυτό στο 2’ μετά από σουτ του Γιόνδη που έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 8’ μετά από κόρνερ και σε εξέλιξη της φάσης ο Σούλη με γύρισμα στον Χατζησάββα του επέτρεψε να πιάσει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0. Ο Παναρκαδικός προσπάθησε να αντιδράσει σταδιακά προσπαθώντας να δημιουργήσει τις δικές του στιγμές. Στο 16’ η πρώτη καλή στιγμή αποτέλεσε γεγονός για τους «Αρκάδες» με το πλασέ του Μπάρδου να εξουδετερώνει ο Πίτκας.

Η υπεροχή και πρωτοβουλία των κινήσεων συνεχίστηκε για τη Ρόδο που είχε τις στιγμές της να αυξήσει το προβάδισμα. Άστοχη κεφαλιά του Μπουντόπουλου στο 25’, απόκρουση του Ζαχαρή σε κεφαλιά του Γιόνδη στο 36’, με τον Παναρκαδικό να απαντάει με μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γιουκούδης απέναντι στον Πίτκα δεν μπόρεσε να τον νικήσει για την ισοφάριση.

Ο Παναρκαδικός στην επανάληψη προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς σε μια προσπάθειά να φτάσει στο γκολ, ωστόσο η αντίπαλη άμυνα φρόντισε να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Στο 56’ ένα σουτ του Αντωνόπουλου ήταν άστοχο. Σειρά της Ρόδου να απειλήσει δύο λεπτά αργότερα με έναν τετ-α-τετ Γιόνδη και ένα σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης ωστόσο στο 59’ ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος των «γηπεδούχων» μετά από λάθος των παικτών του Παναρκαδικού, κλέψιμο και ωραία μπαλιά του Γιόνδη στον Δελαπόρτα για το 2-0.

Αν και η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει στο ματς ο Παναρκαδικός στη συνέχεια έφτασε κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 60’ με μια κόντρα της μπάλας παραλίγο να καταλήξει στην εστία της Ρόδου και στο 68’ το πλασέ του Γιουκούδη να απομακρύνεται την τελευταία στιγμή από την άμυνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Περικλής Παρχαρίδης (Δράμας).

ΒΟΗΘΟΙ: Μάριος Ναζιρόπουλος (Έβρου), Ιωάννης Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά).

ΠΑΡΑΡΗΤΗΤΗΣ: Πέτρος Κόνιαρης (Ανατολικής Αττικής).

ΡΟΔΟΣ: (Νίκος Κουρμπανάς): Πίτκας, Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Δελαπόρτας (78 Κλιγγόπουλος), Μπουντόπουλος (86’ Βουργουντζής), Χατζησάββας (90′ Σταυλάς), Γιόνδης, Ραχήμ (69’ Μπίσα).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: (Θανάσης Στάικος): Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος (61’ Λυμπερόπουλος Ν.), Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Τρέσα (71’ Λυμπερόπουλος Δ.), Μπάρδος (53’ Αντωνόπουλος, 86’ Καπετανάκης), Στασινόπουλος.